Šiandien

Renginys įvykoEMOCIJŲ VANDENYNAI (Kūrybinės dirbtuvės šeimai)

Aprašymas

Emocijų vandenynai. Kūrybinės dirbtuvės šeimai su NKDT aktore ir režisiere Inesa Paliulyte

Kada: 11:00–12:00 (Rekomenduojamas amžius: 4-7 m. vaikai su tėvais)

12:30–13:30 (Rekomenduojamas amžius: 8-11 m. vaikai su tėvais)

Kur: Tavernos salė (Kęstučio g.62)

Veikiausiai visi tėvai sutiks su posakiu, kad vaikai – tai jų atspindžiai. Tėvų išugdytas elgesys, vidinė kultūra tinkama srove plukdo vaikus per gyvenimą. Meno pasaulis yra persmelktas įvairiausių emocijų, vertybių gvildenimo, neišsemiamų dialogų, tad gali padėti išugdyti jautrų, bendraujantį ir kūrybingą žmogų. Ilgametę pedagoginę turinti aktorė ir režisierė Inesa Paliulytė kvies į emocijų teatro dirbtuves. Jų vaikai pažins ir išmoks įvardinti emocijas, vaidins skirtingas situacijas patirdami kūrybos džiaugsmą, proceso svarbą, supras emocijų poveikį kitam žmogui. Jeigu norite geriau pažinti save, išsiugdyti gebėjimą valdyti emocijas, išplėsti kūrybiškumo ribas bei pagerinti socialinius įgūdžius, tada emocijų teatras kaip tik jums!

Drąsiai su šeima nerkite į beribius teatro vandenis ir kartu atraskite emocijų pilnatvę, empatijos pustonius bei bendravimo džiaugsmą.

Kaina: 6 Eur (bilietas šeimai – 1 vaikas ir 1 arba 2 suaugę)

Su dirbtuvių bilietu – spektaklių "Afrikos ragana", "Žiedlapiai", "Hamletas", "Nojus", "Vera ir vanduo" bilietų kaina 4 EUR bei spektaklio "Tuščia kėdė" bilietų kaina 6 EUR (Nuolaida taikoma teatro kasoje)

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook