Šiandien

Renginys įvyko„Faustas“ (15+) / Pod Palmovkou Theatre (Čekija) / „TheATRIUM „ 2020

  • Klaipėda2020-08-30
  • Klaipėda2020-08-30

Aprašymas

06-22 18.30 val. „Faustas“ perkėliamas į 08-30 17.00 val. Bilietus galite grąžinti nuo birželio 23 d. iki liepos 7 d. bilietų įsigijimo vietoje arba internetu. Jei bilietus įsigijote teatro kasoje, kreipkitės: el. p. info@tiketa.lt, tel. nr. +37061378464.

Pjesės autorius Johann Wolfgang Goethe

Režisierius Jan Klata

Scenografas, kostiumų dailininkas Miroslaw Kaczmarek

Choreografas Maćko Prusak

Režisieriaus asistentas Matej Synak

Vaidina:

Jan Teplý, Tereza Dočkalová, Kamila Trnková, Jan Vlasák, Vendula Fialová, Ondřej Veselý, Adam Vacula, Jan Hušek, Ivana Wojtylová, Jakub Albrecht, Tomáš Dianiška, Martin Hruška.

Spektaklis čekų kalba su lietuviškais ir angliškais titrais

Trukmė 3 val. 10 min. (dvi pertraukos po 15 min.)

Premjera 2019 03 02

Vienas išskirtiniausių šiuolaikinių Europos teatro režisierių ir vienas labiausiai provokuojančių bei svarbiausių Europos kultūros kūrinių…

Visi turime savąjį suvokimą, kas yra blogis – kai kurie stengiamės jį pripažinti, kai kurie ciniškai juo naudojamės, kai kurie žavimės, kai kurie to nesuvokdami juo sekame. O koks šių laikų gėrio suvokimas? Ką šiuolaikiniam pasauliui byloja pasakojimas apie atkaklias Fausto žmogiškumo paieškas ir pastangas atskleisti gyvenimo ir gamtos dėsnių esmę? Ar dar egzistuoja viltis?

Teatro „Pod Palmovkou“ repertuaras kuriamas narpliojant ir sprendžiant temas, kurios yra – ar turėtų būti – socialinių, kultūrinių ir meninių pokalbių objektas.

Bilietai brangs.

PASTABA! Žiūrovai, įsigiję bilietus su nuolaida, įeidami į žiūrovų salę, kartu su bilietu PRIVALO pateikti dokumentą, įrodantį teisę naudotis nuolaida.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook