Šiandien

Renginys įvykoOnline: Restart. Fotografijos konferencija

Aprašymas

Blakstienos įrėmina fotoaparato akutę, pirštas ryžtingai užfiksuoja momentą paspaudimu. Nusileidžia užsklanda, reflektoriuje atsispindi dienos šviesa, modelio pečiai atsipalaiduoja. Įsiplieskęs įkvėpimas šildo krūtinę, kol tu mintyse konstruoji to vienintelio kadro viziją. Tobulo rezultato džiaugsmas. Įkvėpimas. Kūryba. Tai mus vienija.

Stop, nors sekundei – šviežiai restartuok savo kūrybą ir pasaulėžiūrą besiklausydamas ryškiausių savo srities profesionalų.

Birželio 11-oji. Pasižymėk datą. Profesionaliausi Lietuvos fotografai ir vizualiojo meno autoriai, apsisiautę savo namų ir studijų jaukumu, susitiks su tavimi pasišnekėti apie asmeninį augimą, kūrybinį procesą ir duoti tau neįkainojamų patarimų.

Pasimatykime ekrane ir visi kolektyviškai pradėkime naują tendenciją – lankstų, pozityvų požiūrį į iššūkius. Surinkime tiek daug šypsenų, kad užtektų visiems aplink – panorus, net ir visam pasauliui.

Tinkamesnio laiko iš naujo pažvelgti į save ir pasaulį – niekad nebuvo. Vienas ONLINE kambarys, sujungsiantis skirtingų disciplinų fotografus ir kūrėjus, skirtingų spalvų žiūrovus, skirtingose lokacijose – visai dienai, nuo ryto iki vakaro. Užeik, prisėsk; world, let’s talk!

Renginio dalyviai: Naujienas apie renginį ir nuolat pildomą dalyvių sąrašą sekite čia: https://bit.ly/3eXVdLf

Renginio pradžia: 10:00 val.

Renginio pabaiga: 20:00 val.

Kalbėtojų kalbos truks iki 1 val. kiekviena. Po kiekvieno kalbėtojo prezentacijos numatyta pertrauka, įskaitant ir ilgesnę, pietų pertrauką.

Renginys vyks ONLINE platformoje. Detali informacija apie prisijungimą prie platformos bus išsiųsta el. paštu.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook