Šiandien

Renginys įvykoŽiurkiagalviai (N-16) - Klaipėdos jaunimo teatras / KJT

Aprašymas

Atšauktas kovo 20 dienos spektaklis. Pageidaujantys bilietus galite grąžinti iki balandžio 12 dienos kasose, kuriose juos pirkote.

Atšauktas balandžio 10 d. spetaklis Žiurkiagalviai (N-16) - Klaipėdos jaunimo teatras / KJT. Bilietus galima grąžinti kasose kuriose buvo pirkti iki balandžio 24 d. Jei kasa kurioje įsigijote per šį laikotarpį nedirbs, kreipkitės el. paštu: info@tiketa.lt

O ką darytum tu, jei tave kaltintu žmogžudyste?

Dramatugas - Natacha De Poncharra

Kūrybinė komanda - Valentinas Masalskis, Donatas Želvys, Paulius Pinigis, Laima Akstinaitė

Scenografė - Paulė Bocullaitė

Šviesų dailininkas - Artūras Lepiochinas

Vertėja - Akvilė Melkūnaitė

Aktoriai - Donatas Želvys, Paulius Pinigis, Laima Akstinaitė

Aprašymas:

Ši istorija - tai žaisminga metafora apie atstūmimą ir kitoniškumą. Žefis ir Žefas – broliai dvyniai nuo gimimo ir nuo likimo, gimę su žiurkių galvomis, kurias visada turėjo slėpti po kapišonais. Įvairūs jų bandymai rasti sau vietą žmonių bendruomenėje baigiasi nesėkmingai. Tai žmonės, nublokšti į socialinį užribį, kuris taip pat yra visuomejės sudedamoji dalis. Žefis ir Žefas kelia klausimus, bandydami suprasti ir išsiaiškinti, ką jie padarė ne taip, kodėl jie yra kitokie ir ar jie iš tiesų kitokie? Kodėl pasaulis jų nepriima? Jų pasakojama istorija pateikiama kaip liudijimas ar prisipažinimas, kur patys žiūrovai nusprendžia, kas šioje situacijoje yra kaltas.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook