Šiandien

Renginys įvykoMarijonas Mikutavičius akustiškai | UNTOLD CITY

Aprašymas

Marijonas Mikutavičius – festivalyje „Untold City“ akustiškai! Po labai ilgos pertraukos – koncertai Vilniuje ir Kaune po atviru dangumi. Išskirtinis akustinis skambesys ribotam žiūrovų skaičiui.

„Untold City“ – vienintelė vieta, kur šią vasarą bus galima išgirsti beveik dviejų valandų trukmės geriausių Marijono dainų programą, kurią drauge su savo muzikantais jis žada atlikti akustiškai. Festivalis koncertams išrinko unikalias erdves: rugpjūčio 20 d. - Kaune, Nemuno saloje, o 26 d. – istoriniame Vilniaus Universiteto didžiajame kieme.

Festivaliui „Untold City“ jau dabar ruoštis pradėjęs Marijonas sako, kad šie du pasirodymai jam ypač svarbūs. Jie – sugrįžimo į sceną ir įprastą gyvenimą simbolis. Be to, dainininkas itin išsiilgo visus muzikos niuansus ir subtilybes atskleidžiančio akustinio skambesio.

Į kiekvieną koncertą bus parduotas ribotas skaičius bilietų. Tai bus rekordiškai mažas kiekis, palyginus su įprastais Marijono koncertais. Rekomenduojama bilietais pasirūpinti iš anksto.

Dainininkas tiki: joks velnias ar virusas kojos nebepakiš ir koncertai, kurių laukia daug labiau nei įprastai, vyks sklandžiai ir įsimins visiems ilgam. „Spjaunu tris kartus per petį, bet jeigu atsitiktų kažkas nenumatyto ir renginiai negalėtų įvykti, asmeniškai pažadu ir garantuoju, kad kiekvienas greitai ir be vargo atgaus pinigus už bilietus“, – sako jis.

Daugiau informacijos apie festivalį: www.untoldcity.lt

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook