Šiandien

Renginys įvykoRolandas Kazlas ir „Pakeleiviai“. Poetai ateina | UNTOLD CITY | Kaunas

Aprašymas

Rolando Kazlo „Poetai ateina“ – po ilgos pertraukos vėl scenoje tik festivalyje „Untold City“. Po žvaigždėtu dangumi Vilniuje ir Kaune. Kiekviename pasirodyme – ribotas žiūrovų skaičius.

„Poetai ateina“ su publika susitiks rugpjūčio 18 d. istoriniame Vilniaus Universiteto didžiajame kieme ir 27 d. – Kaune, Nemuno saloje.

„Poetai ateina“ – didelio susidomėjimo ir nuoširdžios žiūrovų reakcijos sulaukęs, Rolando Kazlo sukurtas ir su grupe „Pakeleiviai“ atliekamas, koncertas-spektaklis pagal Lietuvos poetų eiles. Nuosekliai sudėliotas ir įtaigiai pateiktas kūrinys – tikras lietuviškos poezijos atradimų vakaras.

Skamba: Algirdo Verbos, Roberto Danio, Vlado Šimkaus, Alvydo Valentos, Sigito Gedos, Jurgio Kunčino, Vaidoto Spudo, Tomo Arūno Rudoko, Almos Karosaitės, Antano Masionio, Valdemaro Kukulo, Henriko Čigriejaus, Antano Kalanavičiaus, Ritos Dambrauskaitės, Valdo Gedgaudo, Salio Šemerio, Juozo Erlicko eilės. O taip pat – visas to paties pavadinimo R. Kazlo muzikos albumas. Koncerto-spektaklio įspūdį pastiprina specialios šviesos, projekcijos, šešėlių teatro elementai ir gausus būrys profesionalių muzikantų scenoje.

„Poetai ateina“ pernai vainikavo festivalį „Untold City“. Vilniaus Universiteto kieme jį stebėjo maždaug du tūkstančiai gerbėjų. Šiemet bus parduota mažiau bilietų, jų skaičius bus griežtai ribotas. Nepatirsit jokios grūsties, sėdėsit itin komfortiškai, sceną matysit labai gerai ir bus nuostabiai patogu, tik… pasirūpinti bilietais reikėtų itin suskubti.

Žiūrovai gali nesibaimindami pirkti bilietus iš anksto. Rolandas ir „Pakeleiviai“ lauks jūsų ir bus pasirengę, o organizatoriai garantuoja: jei vėl atsitiktų kažkas, dėl ko pasirodymus tektų atšaukti, visi greitai ir be vargo atgautų pinigus.

Daugiau informacijos apie festivalį: www.untoldcity.lt

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook