Šiandien

Renginys įvykoSusitikimas „Kiemuose“ su Pauliumi Ambrazevičiumi ir Rimu Šapausku

  • Data:2020 Liepos 23d., 17:30
  • Vieta:Šiauliai

Aprašymas

2020 metų vasarą projektas „Kiemai“ į Šiaulių miesto ir rajono daugiabučių kiemus grįžta su dar daugiau idėjų ir pramogų šiauliečiams – nauji diskusijų dalyviai, naujos pokalbių temos ir nauji kiemai! Pirmasis susitikimas – jau liepos 23 d., ketvirtadienį, 17.30 val. Gardino g. 7 kieme (Pietiniame mikrorajone)!

Publikos čia lauks ir intriguojančia tema „Humoras, kaip (iš)gyvenimo forma“ diskutuos Lietuvoje gerai žinomi žmonės – vertėjas, humoristas, televizijos laidų vedėjas Paulius Ambrazevičius ir žurnalistas, laidų ir renginių vedėjas Rimas Šapauskas.

Nuo 17.00 val. besirenkančius į renginį sveikins grupė „The Phonic Strings“.

Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešosios bibliotekos organizuojamas renginių ciklas „Kultūra ant slenksčio: kultūrinė kiemų intervencija“, šiauliečių trumpai pramintas „Kiemais“, jau antrus metus kviečia šiauliečius ir miesto svečius susitikti daugiabučių namų kiemuose, kur publikos lauks nauji įdomūs diskusijų dalyviai, intriguojančios pokalbių temos, edukaciniai užsiėmimai vaikams.

Pirmaisiais metais projekto organizatorės ŠAVB lūkesčiai pasiteisino su kaupu – „Kiemai“ į daugiabučių kiemuose vykusius susitikimus su žinomais kultūros ir visuomenės veikėjais pritraukė mases žiūrovų, bendram kūrybiniam procesui sujungė miesto kultūros, verslo, jaunimo organizacijas, daugiabučių namų administratorius ir bendruomenes, įtraukė net tuos asmenis, kurie abejingai žvelgia į kultūrinius renginius ir retai juose dalyvauja. 2019 m. ŠAVB projektas „Kiemai“ Šiaulių miesto savivaldybės įvertintas kaip geriausias metų kultūrinės edukacijos projektas Šiauliuose.

Todėl nepraleisk progos sudalyvauti ir pasikalbėti taip, kaip seniai nesikalbėjome – savo miesto kieme!

Informaciją apie renginių ciklą ir artimiausius renginius galite sekti www.savb.lt.

Projektą iš dalies finansuoja Lietuvos Kultūros taryba ir Šiaulių miesto savivaldybė.

Projekto partneriai ir rėmėjai: Šiaulių rajono savivaldybė, VšĮ „Šiauliai plius“, UAB „Busturas“, UAB „Saulės radijas“, UAB „Šiaulių televizija“, Šiaulių turizmo informacijos centras, VšĮ „Literatūra ir menas“, UAB „Saulės pica“, MB „Bičiukai veža“, UAB „LG Keleiviams“, UAB „Garsas LT“, IĮ „OWEXX“, UAB „Gorila reklama“, UAB „TOI-TOI“, kelionių žurnalas „Kelionės ir pramogos“.
Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook