Šiandien

Renginys įvykoPakartot: G&G Sindikatas | Vasaros terasa

Aprašymas

Šimtus kartų girdėjom jūsų „pakartot“ ir ką gi, išgirdom. Dar kartą šią vasarą grįžtame į Vasaros Terasą nes pirmas raundas atrodo buvo tik apšilimas, o jūsų buvo tiek, kad negalėjo visi sutilpt. Mes savo ruožtu pasikviesim keletą draugų prisijungt prie mūsų, kad viskas skambėtų dar stipriau ir kiečiau. Rugpjūčio 20-tą, leidžiantis saulei, gražiausio pasaulio miesto senamiestyje prisijunk prie mūsų ir kartu pabandysim pakartoti tai kas nepakartojama.

Ateik, ateik, nebekartosiu aš daugiau...

------------------------

Svarbi informacija:

Durys 18:30

Koncerto pradžia 20:00

Pirmi bilietai pigiau. Bilietai brangs.

Dėl staliukų rezervacijos reiktų kreiptis šiuo numeriu +370 (695) 76 560‬ nuo 12.00 iki 17.00 darbo dienomis.

Į šį koncertą amžiaus cenzas nėra taikomas. Prašome, kad nepilnamečiai asmenys iki 14 metų būtų lydimi suaugusiųjų.

G&G Sindikato dainose yra vartojami necenzūriniai žodžiai, posakiai. Todėl informuojame, kad kai kurie dainų tekstai gali daryti neigiamą poveikį nepilnamečiams. Nepilnamečių tėvų prašome būti atsakingais, susipažinti su dainų turiniu ir patiems nuspręsti ar savo vaikams leidžiate dalyvauti koncerte. Primename, kad koncerto metu už nepilnamečius asmenis yra atsakingi jų tėvai.

Į renginį neįleidžiami karščiuojantys, turintys ūminių kvėpavimo takų ar infekcinėms ligoms būdingų simptomų asmenys, bei asmenys, kuriems nėra pasibaigusi privaloma izoliacija. Nerekomenduojame lankytis rizikos grupės asmenims ir (arba) sergantiems lėtinėmis ligomis, nurodytomis sunkių lėtinių ligų, dėl kurių ekstremaliosios situacijos ar karantino laikotarpiu asmeniui išduodamas nedarbingumo pažymėjimas, sąraše, patvirtintame Lietuvos respublikos sveikatos apsaugos ministro 2020 m. kovo 23 d. Įsakymu nr. V-483 „dėl sunkių lėtinių ligų, dėl kurių ekstremaliosios situacijos ar karantino laikotarpiu asmeniui išduodamas nedarbingumo pažymėjimas, sąrašo patvirtinimo. Įėjus prašome laikytis socialinio 1 m atstumo tarp lankytojų“.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook