Šiandien

Renginys įvykoATSIVERTI. spektaklio ČIA NEBUS MIRTIES fragmentai

Aprašymas

30-metį švenčiantis Vilniaus mažasis teatras kviečia į unikalią patirtį – spektaklio „Čia nebus mirties“ fragmentų ir instaliacijų peržiūrą buvusio Lukiškių kalėjimo kieme ir vidaus erdvėse.

Bilietus į 18 val. renginį rasite čia: https://bit.ly/2ZvOMtc
Apie 20 val. bilietus netrukus informuosime!

Spektaklis „Čia nebus mirties“, sukurtas Rimo Tumino ir Valdo Kukulo, 1988 m. neoficialiai paskelbė Vilniaus mažojo teatro gimimą. Į istoriją įėjęs spektaklis anuomet liudijo naują kūrybos principą ir teatro gimimą.

Dabar, Vilniaus mažajam teatrui minint 30 metų veiklos jubiliejų, nuspręsta pažvelgti į legendinį spektaklį iš naujo jį dekonstruojant. Atnaujintos spektaklio versijos laukiant spalio mėnesį, vilniečiams ir miesto svečiams suteikiama išskirtinė galimybė tapti šio kūrybinio virsmo liudininkais ir proceso dalyviais.

Žiūrovai, atėję į Lukiškių kalėjimo kompleksą, galės laisvai ir savarankiškai vaikščioti po erdves, kuriose nesustabdomai vyks įvairūs pasirodymai, nukeliantys į vis kitokį laiką, atmosferą ir potyrį. Kiekvienas lankytojas, atėjęs pasižiūrėti spektaklio „Čia nebus mirties“ fragmentų, istoriją ir jos prasmę susikurs pats, keliaudamas po Vilniaus mažojo teatro kūrybinės komandos sukurtas impresijas – nieko nediktuojančias, tik leidžiančias panirti į defragmentuoto laiko potyrius.
Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook