Renginys įvykoJMDT PREMJERA | KASTINGAS. KASTINGAS. KASTINGAS. rež. Asta Preidytė

Aprašymas

DĖMESIO! Spektaklio metu žiūrovams privaloma dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones.

PREMJERA

Lucian Baleanu

KASTINGAS. KASTINGAS. KASTINGAS

Vienos dalies grotestas

 

Šešiasdešimties metų jubiliejaus proga aktorės Astos Preidytės gerbėjams dovana – premjera „Kastingas. Kastingas. Kastingas“!

Aktorės Astos Preidytės benefisas spektaklyje „Kastingas. Kastingas. Kastingas“ pagal šiuolaikinio rumunų dramaturgo Luciano Baleanu pjesę atskleidžia aktoriaus gyvenimo įvairiapusiškumą: dramą, komiškąsias puses ir begalinę aistrą būti scenoje, jausti publikos meilę.

Kaip apie spektaklį sako spektaklio idėjos autorė, režisierė ir atlikėja Asta Preidytė, „Mes, aktoriai, užvėrę aukštosios mokyklos duris, manome, kad viską žinome ir kad mūsų visų laukia išskėstomis rankomis. Deja, gyvenime dažnai blaškomės, ieškodami darbų, pačių savęs ir laukiame stebuklo – gal kas pakvies… Mūsų herojė yra baigusi aktorinio meistriškumo katedrą, bet teatrui jos nereikia. Pjesė kupina švelnaus humoro, pagrindinę veikėją matome ieškančią savo kelio aktorių atrankose, o taip pat ir gyvenime. Ji svajoja apie aktorinę sėkmę, nes kiekvienas aktorius juk nori būti pastebimas, mylimas, tai užkoduota aktoriaus profesijoje… Kaip jai seksis, pamatysime...“

 

Režisierė ir idėjos autorė – Asta Preidytė

Dailininkė-dekoratorė – Ritonė Kizienė

Šviesos operatorius – Renaldas Bartulis

Garso režisierius – Ignas Lapinskas

Vaidina – Asta Preidytė

 

Premjera – 2020 m. rugsėjo 18, 19 d.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook