Šiandien

Renginys įvykoPasaulinė lyderystės konferencija online 2020

Aprašymas

Pasaulinės lyderystės konferencijos komanda šį rudenį ONLINE formatu, kad ir kur būtum!

 

Nors skatinsime kurti, augti, tobulėti virtualiai, renginio tikslas nekis - sieksime sukurti įkvepiančią erdvę drąsuoliams, norintiems išsivaduoti iš įsitikinimų gniaužtų, užkertančių kelią tobulėjimui.

 

2020-ųjų metų lapkričio 20-21 dienomis auginsime didesnę bei spalvingesnę šeimą nei būta iki šiol. Mes Tau prižadame, jog tarptautiniu mastu užsimezgusios draugystės atneš daug naujovių į kiekvieno mūsų širdis ir gyvenimus.

 

PLK komanda, siekdama Tave apsaugoti nuo epidemiologinio pavojaus, siūlo patogiai įsitaisyti namie ir įvertinti kokybiško ir Lietuvoje dar nematyto Online formato, kuris gyvuos ir ateity: galėsi dalyvauti renginyje iš bet kurios pasaulio vietos bei stebėti renginį kartu su šeimos nariais, kolegomis ar draugais, prisidėsi prie gamtos resursų tausojimo ir sutaupysi itin daug laiko likdamas namie.

 

Nesijaudink, renginio kokybė nenukentės. Konferencijos organizatoriai pasirūpins gyvais lektorių pranešimais, meninių intarpų pasirodymais, na ir žinoma, gyvomis diskusijomis. 

 

PLK organizatoriai garantuoja, jog konferencija bus naudinga tiek startuojančioms, tiek seniai gyvuojančioms įmonėms, kurios siekia konkurencinio pranašumo rinkoje ir tikisi tapti patraukliausiu darbdaviu regione. Švietimo įstaigų administracija sužinos, ką reiškia būti geidžiamais darbdaviais jaunimui, ir suvoks, jog dirbti mokykloje yra pasididžiavimas. Krikščioniškų bendruomenių atstovai bus drąsinami tiesti tiltus bendradarbiavimui, ugdyti jauną asmenį bei suprasti, jog kiekvienas yra svarbus ir gali daryti įtaką. Aktyvūs visuomenės nariai sužinos, kaip pasiekti maksimalų meistriškumą įsitraukiant į visokeriopas veiklas ir kaip daryti pozityvų pokytį aplinkai bei sau pačiam.

 

Esame išsiilgę Tavęs ir tikime, kad pokytis tavo rankose!

 

Bilietas galioja abi dienas.

 

Įsigijus bilietą, prieš konferenciją, į elektroninio pašto dėžutę atkeliaus visa reikalinga informacija, kad galėtumėte prisijungti prie programos per kurią vyks konferencija.

 

Pasirinkite bilieto tipą pagal tai tai, koks kiekis žmonių žiūrės konferenciją.

 

Esant išskirtiniams poreikiams dėl bilietų kreiptis į informacija@lyderiams.lt

 

Konferencijos pradžios ir pabaigos laikas abi dienas preliminariai numatomas nuo 10:00 iki 17:00 val. 

Konferencijos dalyvių atsiliepimai: https://lyderiams.lt/atsiliepimai/

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook