Šiandien

Renginys įvykoA. Kaniava. Ruduo Nesibaigiančioj metų alėjoj | Vilnius

Aprašymas

2020 m. gruodžio 6 d. 18 val. Šv. Kotrynos bažnyčioje įvyks ilgai lauktas susitikimas. Kai šį pavasarį, pasaulį ir Lietuvą ištiko priverstinė pauzė, aktorius, dainų autorius ir atlikėjas Andrius Kaniava nepasidavė niūriom nuotaikom. Naudodamasis virtualiomis komunikacijos priemonėmis vienuolika vakarų iš eilės jis siuntė „žinias pasauliui“. Tos žinios buvo užkoduotos šmaikščiuose monologuose, jautriuose pasakojimuose ir dainų eilutėse. Vertėtų pabrėžti, kad visiškai naujų dainų eilutėse. Karantinui užsitęsus, o kūrybiniam troškuliui vis didėjant, Andrius Kaniava pasitelkė ištikimų bičiulių – muzikantų pagalbą ir įrašė albumą romantišku pavadinimu „Ruduo nesibaigiančioj metų alėjoj“. Naujų vienuolikos dainų kelionė prasidėsianti Vilniuje, tikėtina, tęsis po visą Lietuvą, žinoma, jeigu tik virusai ir draudimai tam nesutrukdys. 

Šiuo naujuoju albumu Andrius Kaniava turi nuoširdų norą nusiųsti žinią pasauliui ir savo klausytojams: kaip svarbu nepamesti savasties, matyti pasaulio grožį net keisčiausiose jo išraiškose, išlaikyti kūrybiškumą ir viltį, kad viskas yra įmanoma. Na, ir, aišku, sugriauti nusistovėjusią nuomonę, kad geros gali būti tik senos dainos. Atlikėjas lenkia galvą prieš savo bendražygius, prisidėjusius prie albumo gimimo: gitaros virtuozui Aleksandrui Ten, smuikininkui Tadui Dešukui, skambiajam būgnininkui Gintui Gascevičiui, jaunosios kartos talentams Simonui Navickui (bosinė gitara) ir Gintarei Bauerytei (pritariamasis vokalas), garso režisieriui Justinui Ladygai, dizainerei maketuotojai Agnei Lasinskienei. Albumas yra įrašytas ypatingoje vietoje – legendinės Vilniaus plokštelinės garso įrašų studijoje.

Renginio organizatoriai - geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ - gruodžio 6 d. kviečia kartu su Andriumi Kaniava pasivaikščioti po nesibaigiančią alėją, sugrįžti į savo pradžią, dar paprastą, šviesią ir nepagadintą, stabtelti ir prisėsti ant suoliuko, sutikti artimą sielą ar kokią efemerišką būtybę, o gal net ir patį save. 

Ribotą bilietų kiekį platina TIKETA ir 1 val. iki koncerto pradžios prie įėjimo į salę (jei liks bilietų).

Bilietų kaina:

Renginio metu privaloma laikytis visų tuo metu galiojančių Vyriausybės nurodymų dėl COVID-19 ir dėvėti kaukes. 

Bilietus platina tiketa.lt

 

Bilietų kainos: 20, 25 eur

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook