Šiandien

Renginys įvykoKino teatras Arlekinas: VDFF Programa vaikams „Iki mėnulio ir atgal“

Aprašymas

Paukščių berniukas

Rešatas žaidžia su draugais, lanko tėvo kapą, žiūri senas nuotraukas su močiute ir, mamai prašant, atlieka namų darbus. Tačiau jam maloniausia leisti laiką balandžių augintojo draugijoje. Tėvas berniuką išmokė būti malonų paukščiams, nes sielos skrieja į dangų ant jų sparnų. Uoliai besimokydamas paukščių auginimo meno, Rešatas supranta, ko nori iš tikrųjų.

Šoku tau

Kiekvieną rytą dvylikametį Viktorą pažadina močiutė. Po pusryčių berniukas keliauja į baleto mokyklą, kur su klasės draugais ruošiasi svarbiam pasirodymui. Ten bus visi tėvai, taip pat ir Viktoro močiutė. Bet labiausiai berniukas laukia atvykstant užsienyje gyvenančio tėvo. Jis ilgisi jo ir trokšta, kad šis juo didžiuotųsi.

Debesų sesuo

Kesė su draugais mėgaujasi vasaros atostogomis, laiką leidžia lauko baseine. Ji ką tik baigė pradinę mokyklą ir ruošiasi lankyti vidurinę. Kai mergaitei buvo penkeri, mirė jos vyresnioji sesuo Bo. Kesė saugo jos daiktus, tikėdamasi neprarasti ryšio su seserimi, ir baiminasi, kad laikas ištrins jos atminimą. Tačiau pokyčiai verčia Kesę permąstyti netekt

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook