Šiandien

Renginys įvykoŽAISMINGOS MUZIKOS SIMFONINIS ORKESTRAS XXIV

Aprašymas

Klaipėdos kamerinis orkestras
Meno vadovas Mindaugas Bačkus
Klaipėdos S. Šimkaus konservatorijos mažasis simfoninis orkestras
Vadovas ir dirigentas Egidijus Miknius
Solistai: Klaipėdos S. Šimkaus konservatorijos ir Klaipėdos E. Balsio menų gimnazijos mokiniai
Koncerto vedėjai: Gediminas Povilavičius ir Dovilė Kirdaitė
Programa: Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach,  Carl Maria von Weber, Pablo de Sarasate, Jules Massenet, Lars Eric Larsson, Mykolas Kleopas Oginskis, José Pablo Moncayo
 
 
Bilietai – 6 Eur | Taikomos nuolaidos 
 
Kaip paaiškinti vaikams, kas yra simfoninis orkestras ir kokią muziką jis atlieka? Kaip padėti jiems suprasti, kokios instrumentų grupės jį sudaro, kodėl dideliam atlikėjų būriui suvaldyti reikalingas dirigentas? Žinoma, geriausia tai daryti žaismingai!
 
Žaismingos muzikos simfoninis orkestras“ – tai jau XXIV-toji populiariausio Klaipėdos koncertų salės koncertų ciklo visai šeimai serija. Jau vienuoliktus metus vykstantis projektas jaunuosius klausytojus ir jų tėvelius šįkart kvies paklausyti simfoninio orkestro, kuris bus suburtas iš Klaipėdos kamerinio orkestro ir Klaipėdos S. Šimkaus konservatorijos mažojo simfoninio orkestro narių. Tai bus puiki proga ne tik jaunajai auditorijai iš arčiau susipažinti su simfoniniu orkestru, bet ir konservatorijos mokiniams pasijausti didelio simfoninio kolektyvo dalimi, gauti vertingų patarimų iš šalia grojančių profesionalių atlikėjų. Patys gabiausi S. Šimkaus konservatorijos ir Klaipėdos E. Balsio menų gimnazijos mokiniai turės galimybę pasirodyti kaip solistai su šiuo simfoniniu orkestru, kuriam diriguos Egidijus Miknius. Žaismingą projekto nuotaiką padės kurti koncerto vedėjai Gediminas Povilavičius ir Dovilė Kirdaitė.
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook