Šiandien

Renginys įvykoLegendinės lietuviškos dainos | Panevėžys

Aprašymas


Nuoširdus, talentingas, charizmatiškas atlikėjas Martynas Kavaliauskas ir profesionalus bei ambicingas Šiaulių bigbendas aplankys Panevėžio miestą su gyvo garso koncertu, kuriame išgirsite pačias geriausias visų laikų lietuviškas dainas. Programoje naujai suskambės šviesaus atminimo maestro Danieliaus Dolskio, Vytauto Kernagio, Stasio Povilaičio, Virgilijaus Noreikos, legendinių grupių „Hiperbolė“, „Nerija“ ir kitų lietuvių atlikėjų hitai.
 
Koncerte „Legendinės lietuviškos dainos“ dalyvauja:
Martynas Kavaliauskas su pritariančiaisiais vokalais,
Šiaulių bigbendas (meno vadovas ir dirigentas Raitis Ašmanis).
 
Diriguoja Raitis Ašmanis.
 
Daugiau informacijos Šiaulių bigbendo „Facebook“ paskyroje ir www.saule.lt.
 
Bilietus galite įsigyti bilietai.lt portale.
Organizatorius – Šiaulių miesto koncertinė įstaiga „Saulė“.
 
Koncerto metu būtina laikytis visų saugumo reikalavimų, kuriuos nurodo Lietuvos Respublikos Vyriausybė. Saugokitės ir saugokite kitus – laikykitės rekomenduojamų atstumų, čiaudėjimo ir kosėjimo etiketo. Privaloma dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones, t. y. kaukes, respiratorius. Į renginį draudžiama eiti, jei turite ūmių viršutinių kvėpavimo takų infekcijų (čiaudite, kosėjate, sloguojate), kitų užkrečiamųjų ligų požymių, karščiuojate (kai temperatūra 37,3 °C ir daugiau).
 
Dalyvaudami renginiuose, neprieštaraujate, kad jie gali būti filmuojami ar fotografuojami, o jų nuotraukos viešinamos internetinėje svetainėje, žiniasklaidoje ar socialiniuose tinkluose.
 
Remiantis nacionalinio visuomenės sveikatos centro nurodymu renginiuose išlaikyti atstumus, vietos salėje yra parduodamos kas antrą kėdę.
 
Privaloma registracija į renginį https://bit.ly/37J5UQK
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook