Šiandien

Renginys įvykoOnline: Detektyvinė Kalėdų istorija

Aprašymas

Įsigijus bilietą, į savo el. paštą gausite spektaklio video peržiūrą nuorodą. Ją taip pat galėsite rasti savo TIKETA paskyroje. Po spektaklio video peržiūros jaunieji žiūrovai turės galimybę virtualiai susitikti ir pabendrauti su Kalėdų seneliu per Zoom platformą. Todėl įsigijus bilietą Tiketoje, dėl Zoom nuorodos ir prisijungimų prašome susisiekti su Vilniaus Kameriniu teatru el. paštu: info@vkamerinisteatras.lt arba telefonu: +370 650 54 300, +370 652 49 055

Informacija apie spektaklio video peržiūrą TIKETA platformoje:

Spektaklio video peržiūrą galėsite aktyvuoti tik tuo metu, kuris bus nurodytas ant bilieto. Aktyvavus bilietą spektaklį kviečiame žiūrėti iškart, ant bilieto nurodytu laiku. Spektaklio video peržiūra jums bus pasiekiama 48h po bilieto aktyvavimo, tad spektaklio video, galėsite peržiūrėti dar ir dar kartą - tiek kartų, kiek norės jaunieji žiūrovai.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detektyvinė Kalėdų istorija

Pasiruoškite neįprastam Kalėdiniam detektyvui! Kartu narpliosime labai painią istoriją  ir jei mumsgerai seksis, sulauksime paties Kalėdų senelio!

Vilniaus kamerinis teatras, atsižvelgdamas į situaciją šalyje, kviečia perkelti šventinius spektaklius iš teatro į Jūsų namus, įmonę ar klasę. O po spektaklio jaunieji žiūrovai turės galimybę virtualiai susitikti ir pabendrauti su Kalėdų seneliu per Zoom platformą.

Kalėdos... Žiemos šventė, kuri sukviečia prie vieno stalo mėgstamus ir nelabai mėgstamusgiminaičius, kai valgomi skaniausi ir keisčiausi patiekalai, o svarbiausia, po eglute atsiranda taipilgai lauktos dovanos.

O ar gali Kalėdos neateiti? Juk kažkas tikrai turi dirbti ištisus metus ir rūpintis, kad į po visąpasaulį išsibarsčiusius namus ateitų kalėdinis džiaugsmas. O jei staiga nustotų snigti, jei dovanų pristatymo sistema užstrigtų, jei liktų tik keisti pėdsakai ant sniego? Kas turi nutikti, kad šventė neateitų ir Kalėdos taptų Liūdnėdom?

Aktoriai, narpliojantys painią istoriją: Tadas Gudaitis, Paulius Valaskevičius, ZigmantasBaranauskas, Sima Tarvydaitė.Spektaklio atmosferą palaiko - garso režisierė - Deimantė Ponelytė.Nepasiklyti tamsoje padeda - šviesų operatorius - Maksimas Semionovas.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook