Šiandien

Renginys įvykoOnline: „Plėšikas Hocenplocas“

Aprašymas

Įsigijus bilietą, į savo el. paštą gausite spektaklio video peržiūrą nuorodą. Ją taip pat galėsite rasti savo TIKETA paskyroje. Po spektaklio video peržiūros jaunieji žiūrovai turės galimybę virtualiai susitikti ir pabendrauti su Kalėdų seneliu per Zoom platformą. Todėl įsigijus bilietą Tiketoje, dėl Zoom nuorodos ir prisijungimų prašome susisiekti su Vilniaus Kameriniu teatru el. paštu: info@vkamerinisteatras.lt arba telefonu: +370 650 54 300, +370 652 49 055

Informacija apie spektaklio video peržiūrą TIKETA platformoje:

Spektaklio video peržiūrą galėsite aktyvuoti tik tuo metu, kuris bus nurodytas ant bilieto. Aktyvavus bilietą spektaklį kviečiame žiūrėti iškart, ant bilieto nurodytu laiku. Spektaklio video peržiūra jums bus pasiekiama 48h po bilieto aktyvavimo, tad spektaklio video, galėsite peržiūrėti dar ir dar kartą - tiek kartų, kiek norės jaunieji žiūrovai.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

„Plėšikas Hocenplocas“

Vilniaus kamerinis teatras, atsižvelgdamas į situaciją šalyje, kviečia perkelti šventinius spektaklius iš teatro į Jūsų namus, įmonę ar klasę. O po spektaklio jaunieji žiūrovai turės galimybę virtualiai susitikti ir pabendrauti su Kalėdų seneliu per Zoom platformą.

Žymus vokiečių rašytojas Otfriedas Preussleris sužavėjęs savo pasakomis visos Europos vaikus. Vienas garsiausių O. Preusslerio kūrinių - „Plėšikas Hocenplocas".Režisierius Evaldas Jaras ir Vilniaus kamerinio teatro aktoriai linksmai ir charakteringai atskleidžia dviejų neišskiriamų draugų - Kaspariuko ir Zepuko nuotykius. Juos lydi akistata su rūsčiu, bet visai simpatišku plėšiku. Mat anas pagrobė močiutės branginamą kavos malūnėlį. Į neramią, kartu šmaikščią istoriją įsivelia piktas burtininkas Petrozilijus Cvakelmanas ir nuostabioji fėja Amarilė. Spektaklio metu skamba šviesaus atminimo aktoriaus ir bardo Sauliaus Mykolaičio dainos.Kviečiame į pažintį su nepaprastu plėšiku Hocenplocu!

režisierius - Evaldas Jarasscenografas - Arvydas Norvaišaskostiumų dailininkė - Indrė Budreckytėmuzikos autorius - Saulius Mykolaitisaranžuotės autorius - Martynas Bialobžeskisgarso režisierė - Deimantė Ponelytėšviesų režisierius - Maksimas Semionovas

vaidina:Tadas Gudaitis, Paulius Valaskevičius, Aidas Barkauskas, Laurynas Perkumas, Justas Vanagas, Marta Lipčienė, Renata Kutinaitė, Vaiva Markelytė. 

trukmė - 50 min.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook