Šiandien

Renginys įvykoLIVE: „Lietuviška fika“ - nuotolinė kavos ir lietuviško sūrio degustacija

Aprašymas

Įsigijus degustaciją, susisiekite su renginio organizatoriumi telefonu: +370 626 99 389 – pateikite jam bilieto numerį bei kitą jam reikalingą informaciją dėl vyno pristatymo bei gaukite informaciją apie prisijungimus prie renginio.

Degustacijos metu supažindinsime Jus su kavos pupelių ir kavos gėrimo subtilybėmis. Atskleisime paslaptis, ką turėtumėte rasti skirtingose kavose. Kaip kavos skonis priklauso nuo kavos pupelių apdorojimo būdų ūkiuose, nuo jų skrudinimo lygio skrudyklose bei nuo jų paruošimo būdų. Taip pat papasakosime apie sūrių derinimą su skirtingo skrudinimo kavomis, kaip tai daryti teisingai, kokie skoniai atsiskleidžia bei kodėl kava ir sūris geresni draugai nei kava su pienu.

Įsigijus degustaciją turėsite galimybę:

· 2 valandų trukmės degustacijos metu pasimėgauti unikaliais kavos ir sūrio skoniais bei aromatais;

· Pažinti skirtingų pasaulio regionų kavą, skirtingų rūšių sūrius bei jų ypatumus;

· Sužinoti apie skirtingai skrudintų kavos pupelių derinimą su sūriais, kaip tai daryti teisingai bei kokie atsiskleidžia skoniai;

· Išgirsti įdomias sūrių atsiradimo istorijas, gamybos subtilybes ir sulauksite patarimų, kaip teisingai atsirinkti ir atrasti savo mėgstamiausius.

Įsigijus kuponą jums išsiųsime paštu:

· 8 degustuojamas kavas, rupiai maltas, tinkamas paruošti užpilamuoju būdu ir susvertus reikalingus kiekius;

· Net 4x10 g. degustuojamų lietuviškų, gurmaniškų sūrių;

· Aprašymą, instrukciją, degustacijos meniu;

· Žalių ir skrudintų kavos pupelių pavyzdžius.

Mes norime pasiūlyti ramiai praleisti laiką kartu, pabėgti nuo kasdienybės mėgaujantis Fika – kavos puodeliu kitaip! Tegul tai tampa mūsų tradicija.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook