Renginys įvykoLIVE: vyno degustacija „Mitas ar tiesa?“

Aprašymas

DĖMESIO! Įsigijus degustaciją, bilieto kopiją ir adresą, kuriuo norite gauti degustacinį paketą, atsiųskite el. paštu info@degustuotojai.lt. Tai padaryti būtina kuo anksčiau ir ne vėliau kaip iki 2021.01.28 10:00 val. Daugiau informacijos tel. 865860641.

Dalyviai, norintys gauti degustacinį paketą su vynu, organizatoriui turės susimokėti papildomą 5 eurų/asmeniui mokestį.

Apie renginį:

Online degustacijos - tai puikus būdas neišeinant iš namų turiningai praleisti laiką, kartu lavinant skonį bei praplečiant savo žinių bagažą.

Tai interaktyvi, skatinanti mąstyti ir dirbti su savo receptoriais degustacija, kurios metu yra griaunami apie vyną paplitę mitai.

Kaip vyksta online vyno degustacijos?

Jums tereikės pasiruošti kelias tuščias taures vynui ir numatytu laiku per savo telefoną ar kompiuterį jungtis prie Google Meet vaizdo konferencijos nuorodos. Degustacija vyks realiu laiku.

Vynu pasirūpinsime mes ir kurjeriu atsiųsime jį tiesiai į namus!

Degustaciją ves sertifikuota vyno žinovė Monika Žemaitytė-Chua.

Išgirsite neįtikėtinų faktų ir pasakojimų, išmoksite degustuoti vyną taip, kaip tai daro profesionalai, degustuosite kartu su vyno žinove ir susipažinsite su skirtingais vyno stiliais, galėsite spėlioti vyną ir užduoti rūpimus klausimus.

Kokį vyną degustuosite?

Ragausite 5 skirtingų stilių vyno, tarp kurių bus ir gerai žinomų, ir itin retų rūšių. Visi vynai aukštos kokybės, iš geros reputacijos vyninių.

Degustacinis paketas su 5 nedideliais vyno buteliukais bus išsiunčiamas kiekvienam dalyviui į bet kurį Lietuvos kampelį.*

Kad būtų daugiau intrigos ir azarto, degustuojama aklai – tai reiškia, kad dalyviai nežinos, kokios rūšies vyną ragauja, todėl galės pasitikrinti savo sugebėjimus atspėti, koks tai vynas. Žinoma, degustacijos eigoje paslapties šydas bus atidengtas ir visi vynų pavadinimai atskleisti.

Degustacijos tema: MITAS ar TIESA?

Žemiau esantys teiginiai yra tik paplitę vyno mitai ar tiesa?

·      „Metalinis šaukštelis, įdėtas į putojančio vyno butelį, apsaugo vyną nuo burbuliukų praradimo“

·      „Jei vyno butelis turi užsukamą kamštelį, vynas prastos kokybės.“

Ko gero, visi esame girdėję daug panašių teiginių apie vyną, kurie privertė susimąstyti mitas tai ar tiesa? Būtent tai ir aiškinsimės degustacijos metu.

Kam skirta degustacija?

Ši degustacija labiausiai tinkama pradedantiesiems vyno pažinėjams, tačiau pažengę vyno degustuotojai taip pat tikrai nenuobodžiaus! Degustuotojai privalo būti ne jaunesni nei 20 metų.

Dėmesio! Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Remiantis Lietuvos Respublikos alkoholio kontrolės įstatyme įtvirtintu draudimu, alkoholio kaina nėra įtraukta į bilieto kainą. Dalyviai, norintys gauti degustacinį paketą su vynu, organizatoriui turės susimokėti papildomą 5 eurų/asmeniui mokestį.

 

*Siuntimui į Kuršių Neriją taikomas papildomas mokestis, kuris mokamas tiesiogiai organizatoriui

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook