Šiandien

Renginys įvykoONLINE: „Snieguolė ir septyni nykštukai“

Aprašymas

Pasirinkite, kurį vasario mėn. savaitgalį norėsite žiūrėti šį spektaklį. Kai įsigysite bilietą, į savo el. paštą gausite vaizdo transliacijos nuorodą. Ją taip pat galėsite rasti savo TIKETA paskyroje. Ant bilieto esantis transliacijos pradžios ir pabaigos laikas nurodo nuo kada iki kada vaizdo įrašas Jums bus pasiekiamas TIKETA sistemoje. Aktyvavus bilietą turėsite 48 val. per kurias galėsite peržiūrėti vaizdo įrašą tiek kartų, kiek norėsite.

„Snieguolė ir septyni nykštukai“

Aprašymas:

„Šioje populiarios pasakos apie Snieguolę ir nykštukus versijoje mes stengėmės išplėtoti stebuklingo veidrodžio, atspindinčio užslėptą pasaulio reiškinių esmę, temą“, - sakė pjesės autorė.

 Lėles ir dekoracijas šiam spektakliui kūrė jauna dailininkė Neringa Keršulytė. Ji sukūrė ypatingą veidrodžių ir juvelyriškai kruopščiai sukurtų lėlių pasaulį, kuriame gyvuoja ir Snieguolė, ir nykštukai, ir klastinga Katė, ir piktoji Karalienė, ir nuostabusis Princas.

 ... Yra toks stebuklingas veidrodis, kuris atspindi viską taip, kaip iš tikrųjų yra. Koks tai veidrodis? Iš kur tas veidrodis? Ar jis bus visada? - stebisi aktoriai. O Katė paaiškina, kad veidrodis - tai pasaulis, kuris atspindi mus pačius ...

 

Pjesės autorė ir režisierė - Nijolė INDRIŪNAITĖ

Dailininkė - Neringa KERŠULYTĖ

Kompozitorius - Irmantas JANKAITIS

Choreografė - Sigita MIKALAUSKAITĖ

Vaidina: Elvyra PIŠKINAITĖ, Deivis SARAPINAS, Lijana MUŠTAŠVILI

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook