Šiandien

Renginys įvykoOnline: Interaktyvus socialinių tinklų spektaklis „Mirgėjimas”

Aprašymas

Įsigijus bilietą, reikia jungtis prie uždaros Facebook grupės ir suvesti savo bilieto numerį.

Instrukcija

Mirgėjimas blaško. Mirgėjimas atkreipia dėmesį. Mirgėjimas hipnotizuoja. Naudojant atitinkamus mirgėjimo dažnius, galima sukelti galvos svaigulį, pykinimą, neutralizuoti pasipriešinimą, sunaikinti asmens mokymosi gebėjimus, ištrinti jo individualumą, sukelti haliucinacijas ir mistines patirtis. Tiesos ir melo mirgėjimas užburia savo mistika, žadančia galimybę sužinoti apie pasaulį kažką naujo, kito nei kas nors kada nors mus mokė.

„Mirgėjimas“ –  interaktyvus jaunų teatro kūrėjų spektaklis – unikalus meninis vyksmas Facebook socialiniame tinkle. Jis kviečia žiūrovus kartu su Nacionalinio Kauno dramos teatro aktoriais aktyviai įsitraukti į virtualų teatrinį žaidimą – tyrimą, kurio tikslas – suprasti nesaugų šiuolaikinį pasaulį ir savo pačių reakcijas. Facebook platformoje spektaklio dalyviai konstruoja žinučių, pranešimų, nuorodų, diskusijų tinklą pasiūlyta tema. FB grupėje žiūrovai turi unikalią galimybę rinktis, kiek jie nori įsitraukti į vyksmą – ar aktyviai veikti, t.y. komentuoti, dalyvauti diskusijose, pateikti savo informaciją, kreipti siužetą norima linkme, ar likti tik stebėtojais.

Spektaklio trukmė – 4 dienos. Draminis veiksmas prasideda antradienį ir tęsiasi keturis vakarus nuo 19.30 val. iki 20.30 val. Kaip viskas vystysis, priklauso nuo žiūrovo įsitraukimo. Mirgėjimas – tai burtai, sužavintys minias savo mistika; tai magija, kuri vėliau tas minias užmigdo ir priverčia daryti kas nurodyta; tai migla, užmigdanti milžinus.

Spektaklio režisierius – Augustas Gornatkevičius, dramaturgė – Paulina Okunytė, medijų menininkas – Gytis Dovydaitis. Vaidina NKDT aktoriai: Deividas Breivė, Marius Karolis Gotbergas, Inga Mikutavičiūtė, Kęstutis Povilaitis, Roberta Sirgedaitė, Greta Šepliakovaitė, Aistė Zabotkaitė.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook