Šiandien

Renginys įvykoSOLIARIS live | Kaunas

Aprašymas

SOLIARIS live | Kaunas

Po ilgos pertraukos atlikėjas SOLIARIS sugrįžta į sceną ir kviečia į didžiausią savo koncertą Kaune. Kuriame skambės žinomiausi atlikėjo hitai, bei naujausios dainos. O visą pasirodymą lydės išskirtinis šviesų šou.

Data: 2021 m. spalio 16 d.
Vieta: Gargaras | Kauno loftas
Durys: 19:30
Koncertas: 21:00

Nors pastarieji pusantrų metų buvo visiems sudėtingi, bet atlikėjas juos paskyrė muzikai ir kūrybai o tai itin pasiteisino. Vien su grupe "SEL" išleisti du kūriniai ir nufilmuoti įspūdingi vaizdo klipai, dainos “Skrendu” ir “Tik Tok” vos per kelias dienas tapo hitais ir užkariavo radijo stočių topus.
https://youtu.be/G5Q_asvrXlA

Kiek anksčiau su reperiu Alekna išleista daina “Tai pabaiga” taip pat užkariavo klausytoju širdis.
https://youtu.be/QQOO_NzL90M

O artimiausiu metu atlikėjas nustebins dar ne viena nauja daina.
“Kaip ir visi atlikėjai labai pasiilgau koncertų, žmonių. Šiuo laikotarpiu man padėjo kūryba, ir labai malonu kad ta kūryba davė gerą rezultatą. Todėl su komanda nusprendėme, kad jau laikas soliniam koncertui, ir norime visas svajones ir idėjas jame išpildyti. Žiūrovams ne tik atliksiu populiariausias dainas, bet žinoma ir naujausias, o man padės nuostabi muzikantų komanda. Ypatingą dėmesį nusprendėme skirti šviesų šou, todėl tikimės kad rezultatas tikrai nepaliks abejingų” - apie koncerto planus sakė atlikėjas Soliaris.
https://youtu.be/RkaIUateIxg

-----
Mums rūpi jūsų ramybė, mes pasirūpinsime jūsų saugumu, laikantis visų tuo metu pateiktų vyriausybės reikalavimų ir rekomendacijų.
Kiekvienam svečiui bus pasiūlyta:
- apsauginė kaukė;
- apsauginės pirštinės;
Jei renginio dieną šalyje galios karantinas, renginys bus perkeltas.
Koncerto metu būtina laikytis visų saugumo reikalavimų, kuriuos nurodo Lietuvos Respublikos Vyriausybė. Saugokitės ir saugokite kitus – laikykitės rekomenduojamų atstumų, čiaudėjimo ir kosėjimo etiketo. Privaloma dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones, t. y. kaukes, respiratorius. Į renginį draudžiama eiti, jei turite ūmių viršutinių kvėpavimo takų infekcijų (čiaudite, kosėjate, sloguojate), kitų užkrečiamųjų ligų požymių, karščiuojate (kai temperatūra 37,3 °C ir daugiau).
-----
Renginys bus filmuojamas ir fotografuojamas, gali būti kad medžiaga bus naudojama socialiniuose tinkluose ar žiniasklaidoje.
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook