Šiandien

Renginys įvykoAidas Giniotis ir teatro trupė PlumBum

Aprašymas

Aidas Giniotis - aktorius, režisierius ir bardas, puikiai pažįstamas kaip vienas iš Keistuolių teatro įkūrėjų bei aktyviausių kūrėjų. Jau tris dešimtmečius savo autorinėmis (ir ne tik!) dainomis lepinantis klausytojų ausis tiek vienas, tiek su kitais atlikėjais, šį sykį A. Giniotis į sceną pasikvies penkis muzikalius ir energingus jauniausios kartos aktorius, su kuriais naują skambesį suteiks Vytauto Kernagio dainoms.
Dviejų dalių koncerte skambės autorinės A. Giniočio ir bardų dainos bei V. Kernagio kūriniai, atliekami drauge su jaunaisiais aktoriais - spalvingomis ir unikaliomis asmenybėmis, kurios skirtingais balsais bei instrumentais išjudins net patį abejingiausią klausytoją. Aistė Šeštokaitė, Lyja Maknavičiūtė, Urtė Smulskytė, Matas Pranckevičius ir Džiugas Širvys - penki vaidybos studentai, besimokydami teatro meno subtilybių nė per žingsnį neatsitraukiantys nuo muzikos. Jauni kūrėjai 2018 m. pavasarį sulaukė reikšmingo įvertinimo - jiems skirta V. Kernagio fondo stipendija.
Aidas Giniotis su jaunaisiais aktoriais leisis į naujų garsų paieškas daugelio mintinai mokamose melodijose ir žada Vytauto Kernagio dainas instrumentais bei balsais pažadinti jautriai, įvairiai, ir, svarbiausia - su didžiuliu nuoširdumu.
Renginio trukmė 1 val. 45 min. (su pertrauka)
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook