Šiandien

Renginys įvykoRondo gyvo garso koncertas | Šiauliai

Aprašymas

RONDO gyvo garso koncertas | Šiauliai
Legendinė grupė RONDO atvyksta į Šiaulius. Ir kviečią į koncertą kuriame ne tik skambės geriausios grupės dainos, bet ir kartu paminėsime net tris šventes, kurios puošią vos vieną savaitę, tai tarptautinę mokytojų dieną, derliaus dieną, bei vietos savivaldos dieną. Tad laukia audringas ir emocijų kupinas koncertas.
Data: 2021 m. spalio 9 d.
Vieta: Šiaulių kultūros centras.
Laikas: 19:00
Auksinio rudens vakaras su gražiausiomis ir šokti verčiančiomis visų laikų populiariausiomis ir jau auksinėmis tapusiomis grupės Rondo dainomis.
Gyvo garso koncerto metu, grupė dovanos geriausias, visų klausytoju žinomas dainas “Egle, mano sese“, „Laukų gėlė“, „Pelenė“, „Palauk, sustok“, „Sudie, Eliza“, „Rytas perone“ ir kitas. Tai laikui nepavaldžios, Lietuvos pop muzikos klasika tapusios dainos su kuriomis užaugo ne viena lietuviškos muzikos gerbėjų karta.
-----
Mums rūpi jūsų ramybė, mes pasirūpinsime jūsų saugumu, laikantis visų tuo metu pateiktų vyriausybės reikalavimų ir rekomendacijų.
Kiekvienam svečiui bus pasiūlyta:
- apsauginė kaukė;
- apsauginės pirštinės;
Jei renginio dieną šalyje galios karantinas, renginys bus perkeltas.
Koncerto metu būtina laikytis visų saugumo reikalavimų, kuriuos nurodo Lietuvos Respublikos Vyriausybė. Saugokitės ir saugokite kitus – laikykitės rekomenduojamų atstumų, čiaudėjimo ir kosėjimo etiketo. Privaloma dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones, t. y. kaukes, respiratorius. Į renginį draudžiama eiti, jei turite ūmių viršutinių kvėpavimo takų infekcijų (čiaudite, kosėjate, sloguojate), kitų užkrečiamųjų ligų požymių, karščiuojate (kai temperatūra 37,3 °C ir daugiau).
-----
Renginys bus filmuojamas ir fotografuojamas, gali būti kad medžiaga bus naudojama socialiniuose tinkluose ar žiniasklaidoje.
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook