Šiandien

Renginys įvykoVMT spektaklis vaikams | BRANGUSIS ATRAKCIONŲ PARKO DĖDE !

Aprašymas

Spektaklis skirtas 3 – 11 metų vaikams.
Vilniaus mažojo teatro scenoje šį kartą svečiuosis Auksinio scenos kryžiaus už spektaklį vaikams laureatė Olga Lapina. Jaunąją režisierę vaikiškam spektakliui įkvėpė skandinavų literatūra, kuri jai imponuoja atmosferiškumu, ryšiu su gamta, jos gebėjimu atskleisti vaikų mąstymo mechanizmus: „Ji kupina įvairių žmogiškų santykių atspalvių, nebijo ne „vaikiškų“ temų, tokių kaip mirtis, vienatvė, išdavystė. Tokiose temose slypi milžiniškas potencialas teatrui.“.
Spektaklis pasakos apie atrakcionų parke nuobodų darbą dirbantį Dėdę. Mažai su kuo bendraujantį, linksmybių ir triukšmo ne itin mėgstantį herojų nuolat supa grojantis, šokantis ir dainuojantis giminaičių būrys. Kaip šioms dviems pusėms surasti bendrą kalbą? Kaip uždarajam dėdei atsikratyti savo susikaustymo? Kaip linksmajam būriui išmokti jį priimti tokį, koks jis yra?
Apie visa tai spektaklyje „Brangusis atrakcionų parko dėdė“ kartu su režisiere kalba, judesiu ir muzika svarstys aktoriai: Edmundas Mikulskis, Jokūbas Bareikis, Vytautas Rumšas (jaun.), Tomas Stirna ir Ilona Kvietkutė.
Režisierė – Olga Lapina
Scenografas, kostiumų dailininkas – Marijus Jacovskis
Muzikinės dalies vadovas - Artiom Tulčinskij
Vaidina: Edmundas Mikulskis, Jokūbas Bareikis, Vytautas Rumšas (jaun.), Tomas Stirna, Ilona Kvietkutė
PREMJERA  2012 m. lapkričio 4 d.
I dalies spektaklis (1 val.)
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook