Šiandien

Renginys įvykoMirštantis. Miestas. Gyvenimui

Aprašymas

Garso instaliacija ir koncertas
Idėjos, muzikos autorius ir atlikėjas Donatas Bielkauskas (aplinkos garsų įrašai, akustiniai instrumentai, elektronika)
Atlikėjai:
Kristijonas Lučinskas (akustiniai instrumentai, elektronika)
Viktoras Rubežas (mušamieji)
 
Įėjimas nemokamas.
 
Originalios Donato Bielkausko sukurtos garso instaliacijos ,,Mirštantis. Miestas. Gyvenimui“ idėja – sujungti savo prigimtimi skirtingą garsų turinį, tai yra industrinės Klaipėdos garsus su natūraliais Klaipėdos pajūrio gamtos garsais. Industrinis peizažas perdengiamas natūraliu gamtos kraštovaizdžiu. Negyva jungiama su gyva, tai pereinant iš vieno į kitą, tai drastiškai vienam kitą naikinant.
 
Uosto pramonės ir gamtos sukurtą garso architektoniką papildo autorinė D. Bielkausko muzika, kuriai būdingas etno ir ambiento skambesys.
 
Instaliacija bus perteikta dviem stereo sistemomis, kurios leis vienu metu skambėti A + B garso turiniui skirtingose erdvės pusėse, todėl klausytojas galės interaktyviai dalyvauti joje. Jis pats pasirinks, kurio šaltinio klausytis, pats koreguos garso santykio balansą, taip netiesiogiai išreikšdamas savo, kaip miesto gyventojo, prioritetus.
 
Instaliacija laipsniškai pereis į koncertą, kuriame kartu su Donatu (akustiniai instrumentai, elektronika) pasirodys Kristijonas Lučinskas (akustiniai instrumentai, elektronika) ir Viktoras Rubežas (mušamieji).
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook