Šiandien

Renginys įvykoAuksinės Danieliaus Dolskio dainos

  • Data:2021 Rugpjūčio 22d., 19:00
  • Vieta:Kauko laiptų terasa, Kaunas

Aprašymas

Linksmas, madingas, grakštus, ekologiškas, šventiškas, žvalus, siautulingas, dūkstantis, šviesus... Toks yra mūsų Kaunas ir 60-ąjį savo gimtadienį švenčiantis, žaliai pasipuošęs, Kauno pučiamųjų instrumentų orkestras „Ąžuolynas“ su vyriausiuoju dirigentu Giedrium Vazniu priešakyje. Nuo 2018 metų žaliosiose Kauno erdvėse, kauniečius ir miesto svečius suburiantis jaukiems sekmadienio piknikams orkestras „Ąžuolynas“, šiais metais sugrįžo nauju formatu.
Šią vasarą jau apgrojęs ir apšokęs Kalniečių parką, rugpjūčio 22 d. „Ąžuolynas“ kviečia į Kauko laiptų terasą, kur kartu su solistu Egidijum Bavikinu bei merginų choreografine grupe atliks pluoštą auksinių Danieliaus Dolskio dainų.
Jei dangus netikėtai „įjungtų“ lietų, į koncertus parkuose kviesime kitą dieną, todėl maloniai prašome sekti informaciją mūsų svetainėje ir socialinėje FB paskyroje. Tačiau tikimės, kad orai bus maloniai gaivūs, tinkantys muzikiniams pasivaikščiojimams ar net šokiams bei žaidimams. Kviečiame įkvėpti medžių, žolės ir gėlių aromato Kauno parkuose su Ąžuolyno orkestru.

Kviečiame užpildyti išankstinės registracijos formą į renginį „Auksinės Danieliaus Dolskio dainos“, kuris vyks jau šį sekmadienį 19 val. Kauko laiptų terasoje. Registracija bus vykdoma ir renginio dieną, tačiau maloniai prašome tai padaryti iš anksto. 
Remiantis LR Vyriausybės operacijų vadovo sprendimu „Dėl renginių organizavimo būtinų sąlygų“ nuo 2021 rugpjūčio 16 d. renginiuose gali dalyvauti tik užsiregistravę asmenys, todėl prašysime užpildyti registracijos formą.
Renginio metu rekomenduojame dėvėti nosį ir burną dengiančias medicinines kaukes ar respiratorius ir laikytis saugaus atstumo. 
KĮ „Kauno santaka“ asmens duomenis tvarko COVID-19 ligos (koronaviruso infekcijos) profilaktikos ir kontrolės priemonių įgyvendinimo tikslais ir duomenis kaip numatyta tvarkoje saugos 21 dieną nuo įvykusio renginio dienos, po to sunaikins. 
Registracija - https://forms.gle/uRkuVWXQWyNARstG9

Solistas Egidijus Bavikinas
Kauno pučiamųjų instrumentų orkestras „Ąžuolynas“ (vyr. dirigentas Giedrius Vaznys)
Merginų choreografinė grupė (vadovai Dainius Bervingis, Deimantė Ūsienė)
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook