Šiandien

Renginys įvykoBurbuliuko meilė

Aprašymas

Ekologinė opera: "Burbuliuko meilė" pagal Ievos Babilaitės knygą "Dusia, oras ir vanduo"

Įsivaizduokite, jog dabar Tolima ateitis ir nėra jokių ežerų, gėlių ir paukščių. Viskas tik instaliacija. Ją jums pristatys du ateities žmonės. Parodys nuo ko prasidėjo gyvybė, lotyniškai padainuos apie mišką, metų laikus, skruzdėlyną, grybieną, vorus ir banginį. Pademonstruos saulėlydį, vandenyną, koralus. Pamatysite priežastis, kodėl viskas dabar yra kitaip, tik laboratorijoje, kodėl neturime ežerų ir gėlių, kodėl bites dirbtinės, kodėl Dusia serga. Ir ką daryti, kaip susigrąžinti gamtą?

Žmogus taip ištobulėjo, kad gali susikurti bet ką: įmantriausius rūbus, dirbtinius burbulus, tik negali sukurti gyvybės. Žmogus pamiršo, jog jis yra gamtos dalis. Tačiau patekus į laboratoriją sugrįžta DNR atmintis, užfiksuota ląstelėse. Troškimas ją atkurti niekur nedingsta. Iš kur mes? Žiūrovai turi galimybę pabūti dusia, bite, skruzdėle, bet taip išgyvena gamtos naikinimo procesą.

Režisierė - Saulė Degutytė
Scenografė, kostiumų dailininkė - Ieva Babilaitė
Kompozitorė - Snieguolė Dikčiūtė
Aktoriai - Paulina Simutytė, Balys Ivanauskas
Šviesa - Tadas Juozapaitis
Mokslinis konsultantas - Rimantas Šiekštelė
Spektaklis šeimai ir vaikams nuo 7 metų
Spektaklio sukūrimą parėmė Lietuvos kultūros taryba
Premjera gegužės 9 d. 18 val.
Bilietus platina TIKETA

Įėjimas į renginį suaugusiems asmenims galimas tik turint Galimybių pasą. Vaikams iki 16 m. nereikia testuotis ir turėti Galimybių paso, jiems reikalingas tik asmens dokumentas.
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook