Šiandien

Renginys įvykoNAUJAMETIS KLAIPĖDOS KAMERINIO ORKESTRO KONCERTAS

Aprašymas

Šventinė Klaipėdos kamerinio orkestro programa „Muzikos paslaptis“ klausytojus kviečia kartu praleisti paskutinį senųjų metų vakarą. Šia ypatinga proga pamuzikuoti kartu su orkestru, sužavėti auditoriją savo talento spinduliais į Klaipėdą atvyksta patys nuostabiausi solistai. Lina Dambrauskaitė (sopranas) ir Romanas Kudriašovas (baritonas)jaunosios kartos dainininkai, kurių profesinį meistriškumą liudija vokalo studijos ir stažuotės užsienyje, pasirodymai prestižinėse pasaulio scenose. Įdomu tai, kad jie abu yra gimę Klaipėdoje. Romanas čia net pradėjo savo profesines studijas, kurias vėliau pratęse Vilniuje, Velse, Kardife, Londone. Linos kelionė į muzikos pasaulį startavo Vilniuje, kitomis stotelėmis tapo Londonas ir Ciurichas.
 
Abu neseniai į gimtinę sugrįžę solisai apsistojo Vilniuje, iš kur planuoja tolesnius karjeros maršrutus. Džiugu, kad jie dainininkus vėl atveda į jų gimtąjį miestą, kurį jau savu laiko prieš keletą metų čia persikėlę gyventi Klaipėdos kamerinio orkestro koncertmeisteris Konradas Levickis ir pianistė Lauryna Lankutytė. Naujametį vakarą šią šaunią muzikų kompaniją papildys ir koncerto vedėja muzikologė Rasa Murauskaitė – gerai pažįstamas LRT Klasikos balsas.
 
Koncerto programa bus emocinga ir graži, ji kvies atsipalaiduoti ir pasinerti į šventinę nuotaiką. O kokia gi šventė be siuprizų ir netikėtumų, juolab kad scenoje bus meninėmis provokacijomis garsėjantis M. Bačkaus vadovaujamas Klaipėdos kamerinis orkestras!
 
Programoje:
 
Klaipėdos kamerinis orkestras
Meno vadovas Mindaugas Bačkus
Solistai: Lina Dambrauskaitė (sopranas), Romanas Kudriašovas (baritonas)
Dalyvauja: Konrad Levicki (smuikas), Lauryna Lankutytė (fortepijonas)
Koncerto vedėja Rasa Murauskaitė
Programa: Kurt Weil, Araon Copland, Benjamin Britten, Vakhtang Kakhidze, Enri Lolashvili, Wojciech Kilar, Ennio Morricone ir kt.
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook