Šiandien

Renginys įvykoNeda Malūnavičiūtė ir Richardas Banys ''Labai asmeniškos dai

Aprašymas

NEDA ir RICHARDAS BANYS “Labai asmeniškos dainos”

Lapkričio 26 d. 18 val. į muzikinį pasimatymą Alytaus miesto teatre kviečia dainininkė Neda Malūnavičiūtė ir pianistas Richardas Banys.

Jaunas, talentingas džiazo pianistas Richardas Banys ir trisdešimties metų sceninę patirtį turinti džiazo vokalistė, fleitininkė Neda Malūnavičiūtė susitiko prieš 6 metus. Jie abu yra džiazo trio NEDA/LABUTIS/BANYS nariai, bet mielai neria ir į kitus žanrus. Neda yra išleidusi 6 populiarios muzikos albumus, dainas jai rašė tokie kompozitoriai kaip Andrius Kulikauskas, Aurelijus Ščiuka, Žeraldas Povilaitis, Olegas Ditkovskis bei nuostabus kompozitorių tandemas Andrius Borisevičius ir Audrius Balsevičius.

Naujai programai Neda ir Richardas kruopščiai peržiūrėjo per 30 metų sukurtų dainų arsenalą ir įvilko jį į „kitokį“ muzikinį rūbą. Tai dainų akustinė versija su daugybe jausmų, dinamikos, žaismės, vokalinių bei instrumentinių improvizacijų. Koncerte skambės atlikėjos vizitine kortele tapusios Andriaus Kulikausko dainos „Į tave", „Žingsniai ne tie“ bei Andriaus ir Audriaus tandemo sukurti hitai „Eilinė diena rojuj“, „Pasaka“ ir kitos, gal kiek mažiau girdėtos dainos. Visus kūrinius sieja vienas kertinis dalykas - jie visi buvo sukurtispecialiai NEDAI. Todėl dainos yra labai asmeniškos, papuoštos itin subtiliu fortepijono ir fleitos skambėjimu.
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook