Šiandien

Renginys įvykoGabrielius Vagelis | Kaunas

Aprašymas

Birželio 2-ąją įsimintinai pasitikti vasarą kviečia dainų autorius ir atlikėjas Gabrielius Vagelis. Po metų pertraukos į Kauną sugrįžtantis dainininkas su grupe žada surengti didžiausią kol kas savo solinį koncertą laikinojoje sostinėje.
Jausminga Gabrieliaus kūryba bei išskirtinis balso tembras, supinti su elektroninės muzikos prieskoniais, leidžia mėgautis savitu ir unikaliu populiariosios muzikos stiliumi Lietuvoje. Visada ryškus ir stilingas G. Vagelis žada ir šįkart nustebinti bei atlikti ne tik žinomiausius savo kūrinius, bet ir pristatyti naujienų.
„Labai gerai prisimenu savo debiutinio albumo „Vėjai ir vanduo“ pristatymo koncertą „Žalgirio“ arenos amfiteatre ir labai džiaugiuosi, kad galime čia sugrįžti, tik šįkart persikelti į nuostabią „Pakrantę“ ir užkurti dar didesnį vakarėlį. Tikiuosi, jog ateisite ir padėsite mums sukurti tą magišką atmosferą. Bent jau mes su grupe tikrai padarysime viską, ką galime, atsakingai ruošiamės ir nekantriai laukiame koncerto“, – kalbėjo G. Vagelis.
---
Durys atidaromos: 19.00 val.
Koncerto pradžia: 20.00 val.---
Dieną prieš renginį bilietai brangs.
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook