Šiandien

Renginys įvykoOrestas ir Džilda Vaigauskai. Muzikinis reviu „Legendinės le

  • Palanga2022-07-27
  • Palanga2022-08-10

Aprašymas

Humoro – muzikinis šou
„LEGENDINĖS LEGENDOS“
DŽILDA: Tėveli, laikas ruoštis legendariniam koncertui!
ORESTAS: Džildute, tai kad aš jau pasiruošęs, baik tu kabinėtis čia prie manęs!

DŽILDA: Tai papasakok, ką mes ten paruošėm. Tik gražiai!

ORESTAS: Gal pirmiausia reiktų visiems priminti, kad mes esame legendarinis duetas ORESTAS IR DŽILDA VAIGAUSKAI iš Kauno – tikri estrados solistai! Mes rengiame patį geriausią savo koncertą – muzikinį reviu LEGENDINĖS LEGENDOS su geriausiais muzikantais, kuriuos atsirinkom surengę didžiulę atranką.
ORESTAS: O šiame muzikiniame reviu mes Jums atskleisime visas paslaptis iš mūsų legendarinės poros gyvenimo! Iš tikrųjų, praktiškai mes esame visą lietuvišką estradą įkvėpę, savo nevaržoma seksualine energija, savo įdomiu, bohemišku gyvenimu, todėl sužinosite tikrą tiesą apie auksinių šlagerių atsiradimą.

DŽILDA: Taip, daugelis garsių lietuviškų dainų, dabar sulaukusių didelio populiarumo, yra kilę iš mūsų kažkada pasakytų frazių! Dėl to ir kviečiame į šį koncertą, kad Jūs pagaliau sužinotumėte visą tiesą su pačiomis smulkiausiomis ir intymiausiomis detalėmis! Oj, kiek daug jūs dar nežinote, žmonės...

ORESTAS: Ir atskleisime tai papasakodami tikrus faktus iš pirmų lūpų, todėl nepasitikėkite kitų nuomone – ateikite pasižiūrėti patys.

DŽILDA: Tėveli, pamiršai paminėti, kad mes patys ir atliksime visas tas dainas, kartu su gyvo garso grupe. Vien tik gyvi balsai, jokių minusų, vien tik pliusai.

ORESTAS: Tikra tiesa, mama. Ir dar sulauksime fantastiškų ir netikėtų muzikinių svečių, nustebinančių savo auksiniais devynbalsių pečelindų balsais! 

DŽILDA: Pažadame, vakaras bus nepakartojamas!

ORESTAS: Koz Vy Olvaiz Lav Jū! ❤️

Muzikinis reviu „Legendinės legendos“ – tai humoro muzikinis šou sudarytas iš atskirų stand-up comedy bei muzikos numerių. Kauniečių ORESTO IR DŽILDOS VAIGAUSKŲ muzikiniame reviu skambės auksinės estrados melodijos, liesis pokštai iš legendarinės poros asmeninio gyvenimo, taip pat stebins muzikinės staigmenos, Legendinė Loterija ir fantastiški duetai su kitomis estrados legendomis.
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook