Šiandien

Renginys įvykoLEVANDŲ ŪKIO SEZONO ATIDARYMAS | Jurgos Šeduikytės koncertas

  • Data:2022 Birželio 25d., 10:00
  • Vieta:Levandų ūkis, Mockūnų k., Dvaro g. 10A, Biržai
  • Bilietai:Pirkti bilietus

Aprašymas

Levandų ūkis skelbia sezono pradžią ir jau birželio 25-tąją kviečia atvykti į Mockūnų kaime, Biržų rajone įsikūrusią levandų jūrą. Laukia nepamirštamas ir išskirtinis renginys. 
Dienos metu kviesime pasivaikščioti po 4 hektarų teritoriją, kurioje jau žydi daugiau nei 8000 levandų puskrumių, maloniai džiugina damaskinių ir kvapiųjų rožių sodai bei dekoratyvinių augalų kolekcijos. 
Visus norinčius kviesime sudalyvauti edukacijose: žolininkė Otilija Stirkienė dalinsis žolelių paslaptimis ir praves kvapų edukaciją „Kvapų nauda žmogui“ , o ūkio šeimininkė Giedrė Rybalko pasakos apie Alembiką ir gėlių vandenį edukacijoje „Pažintis su Alembiku ir gėlių vandeniu“.  
Mažuosius ūkio svečius užims profesionali animatorė, kuri kartu su vaikais žais, pieš ir leis laiką. Vaikams skirtoje zonoje bus muilo burbulų vonelė ir netikėta pramoga – didelis pripučiamas batutas. 
Išalkusius pamaitins maisto furgonas, kurio šefai ant griliaus keps gardžiausius mėsainius, meksikietiškus tacos. Norintys paragauti ūkio produkcijos laukiami ūkio krautuvėlėje, kurioje vaišinsitės vietoje surinktų ir išdžiovintų žolelių arbata, ekologiškais skanėstais. 
Ūkis, kaip ir kasmet, bus suskirstytas į skirtingas liaudies meistrų, maisto ir prekybininkų erdves. Smagią nuotaiką renginio metu palaikys vedėjas Mantas Šarkiūnas.  
Visos dienos programą 19 val. vainikuos romantiškas JURGOS ŠEDUIKYTĖS AKUSTINIS KONCERTAS. Programoje skambės mylimos ir populiariausios, Lietuvos topuose skambančios dainos, kaip „Aukso pieva“, „Nebijok“, „Saulė vandeny“, „Pilnatis“ ir kitos. Gerai žinomus ir dar negirdėtus kūrinius atlikėja atliks kartu jai klavišiniais ir gitara akomponuojančiais muzikantais. Šiltą ir prasmingą muziką lydės nepakartojamas vaizdas bei malonus čia augančių augalų kvapas.
Renginys vyks pačioje pievoje, kviečiame atsinešti savo kėdę ar pledą. Daugiau informacijos: levanduukis.lt
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook