Šiandien

Renginys įvykoBaltasis Kiras Palangoje

  • Data:2022 Birželio 30d., 19:00
  • Vieta:Vila Komoda, Meilės al. 5, Palanga
  • Bilietai:Pirkti bilietus

Aprašymas

Saulė šviečia, o Baltasis kiras parskrenda į Vila Komoda terasą. Linksmas  keturių draugų pasirodymas džiugins savo energingumu ir charizma. Laukia vakarėlis su šokiais, gėrimais, o svarbiausia - kokybiška muzika po atviru dangumi.

Kaip sako patys grupės nariai „Mūsų muzika eina išvien su jausmu, kuris veda link savojo lizdo – namų. Juose visada gera ir ramu. Mes tik padedam vieni kitiems keliauti per šitą skubėjimą, kuris lyg azartinis lošimas po truputį pasiglemžia gebėjimą išlikt žmogumi. Muzika padeda užsimiršti ir judėti tikriau.“

Baltasis Kiras – tai gerai pažįstama, indie/folk/roko grupė iš Vilniaus, kurios nariai pirmiausia yra būrys besišypsančių draugų, kelioms akimirkoms kylančių į paukščio skrydį. Jų muzika gimsta galvojant apie svarbius žmones ir reiškinius.

2008 metais ėmė groti suėję į lietuviškosios Zapos – Liudo Giros kiemelį. Pasivadino lygiai kaip rankinių firma – nuo tada esą rokenrolo grupė.

2010 metais išleido debiutinį albumą „SU GELTONU SNAPELIU“,

2014-aisiais pristatė mini albumą „AMERIKA“.

2020 metais išleido trečiąjį studijinį albumą pavadinimu „Tekančiom upėm“

Svečių laukia nepamirštami įspūdžiai iš koncerto, gėrimai, siurprizai ir profesionalus aptarnavimas.

Renginys bus filmuojamas

Vila Komoda - unikalus pastatas su savo istorija, menantis XIXa. antrąją pusę, stovi Palangos širdyje „Meilės alėjoje“. Šį pastatą užsakė pats grafas F. Tiškevičius, o projekto italų architektas Leonardo Marconi. Šį sezoną Vila Komoda atidaro Terasą ir kviečia į išskirtinius renginius  publikai - mėgstančiai rafinuotumą, gyvo garso muziką ir aukščiausio lygio aptarnavimą.
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook