Šiandien

Renginys įvykoUPĖS TERASA | Č. Gabalis, J. Milius ir F. Zakrevskis | Geria

  • Data:2022 Rugsėjo 8d., 20:00
  • Vieta:Upės terasa, PC CUP, Vilnius
  • Bilietai:Pirkti bilietus

Aprašymas

2022 m. rugsėjo 8 d. 20 val. miesto festivalyje „Upės terasoje” (PC CUP, 5-ame aukšte, Upės g. 9) suskambės akustinė žinomų atlikėjų programa, kuri paglostys širdis ir ausis visiems roko baladžių gerbėjams ir užbaigs miesto vasaros festivalio renginių ciklą. 
Česlovas Gabalis ir Jeronimas Milius – gerai žinomi ir mylimi atlikėjai kurių išskirtinumas sužavėjo ne vieną Lietuvos klausytoją. Didžiulę charizmą ir sceninę patirtį turintys atlikėjai kviečia į koncertą, kuriame akustiškai skambės žinomos pop ir roko baladės. Tikras širdies džiaugsmas geros muzikos mylėtojams, kurie turės galimybę išgirsti geriausius Rod Stewart, Sting, Scorpions, Bryan Adams, U2, Queen, Bon Jovi, Whitesnake visų laikų hitus! 

Abu atlikėjai smulkmeniškai sudarinėja ir nuolat papildo kūrinių programą, į kurią įtraukia pačius geriausius roko kūrinius. Vyrai juokiasi, kad dviejų rokerių muzikinis skonis sutampa, todėl problemų dėl pasirinkto repertuaro nekyla. O kai kurių roko baladžių nepasirinkti būtų buvusi tiesiog nedovanotina nuodėmė – nemažai kūrinių įtraukti į programą pasufleravo atlikėjų balso tembro panašumas. 

Č. Gabaliui ir J. Miliui scenoje fortepijonu meistriškai talkina Feliksas Zakrevskis.

„Tai koncertas, kuris savo akustiniu skambesiu ne tik užburs, įtrauks, bet ir neleis jo pamiršti“, – neabejoja atlikėjai. 

Į koncertą kviečia “Geros muzikos ekspertai. 
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook