Šiandien

Renginys įvykoPažaislio liepų alėjos vakarai | Martynas Starkus ir Vytaras

Aprašymas

Populiariausi XXI amžiaus Lietuvos keliautojai Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius 2022 m. liepos 13 d., 19:00 kviečia visus į išskirtinį ir vienintelį šią vasarą susitikimą  Kaune, renginių cikle „Pažaislio liepų alėjos vakarai“ svetingumo komplekse „Monte Pacis“. Jau 15 metų, kai šie du vyrai nebenusėdi namie ir savo gyvenimo nebeįsivaizduoja be kelionių po pasaulį. Žurnalistai, rašytojai, TV laidų vedėjai savo titulų bagažą papildė dar vienu skambiu pavadinimu – kelionių didmeistriai.

Nuo Meksikos iki Japonijos, nuo Afrikos iki Kinijos driekėsi šių dviejų kelionių romantikų maršrutai. Dešimtys tūkstančių nuvažiuotų kilometrų „atgulė“ į TV laidas, knygas, interneto puslapius.

Tačiau ne viskas buvo aprašyta, ne viskas buvo parodyta, ne viskas iškalbėta! Ir dabar atėjo metas papasakoti, kaip viskas vyko iš tikrųjų!

Dviejų valandų trukmės programoje išgirsite netikėčiausias istorijas, patirtus nuotykius, išgyventas dramas. Iki valiai prisijuoksite iš visų keliautojų nuotykių, bei išgirsite daugybę vertingų patarimų mėgstantiems keliauti.

--------------------------------------------------
Renginių ciklas „Pažaislio Liepų alėjos vakarai“ kviečia pabūti unikalioje aplinkoje, pajusti gamtos bei ramybės pulsą, pailsėti ne tik fiziškai, bet ir dvasiškai, praturtinti save ir atrasti gerovę muzikoje. 
Esant lietingam orui, organizatoriai kviečia pasirūpinti skėčiais ir apsauga nuo lietaus arba įsigyti vietas prie staliukų po stogu (vietų skaičius ribotas).
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook