Šiandien

Renginys įvykoPažaislio liepų alėjos vakarai | Č. Gabalis ir PELENAI | BRY

Aprašymas

2022 m. rugpjūčio 31 d. 19 val. finaliniame koncertų ciklo „Pažaislio liepų alėjos vakarai” koncerte svetingumo komplekse “Monte Pacis” karaliaus rokas! ČESLOVAS GABALIS ir grupė PELENAI pristatys koncertinę programą BRYAN ADAMS PROJECT. Nepriekaištingas muzikos atlikimas bei unikalus, ausį glostantis Česlovo Gabalio balso tembras leis kiekvienam klausytojui pasijusti lyg tikrame atlikėjo Bryan Adams koncerte.
Dviejų dalių pasirodymas buvo brandintas ne vienerius metus ir vis dar yra originaliai atnaujinamas. Šis projektas labai greitai pelnė plataus gerbėjų rato pripažinimą – ir nenuostabu, juk lietuviško roko legendų – grupės „Pelenai“ – charizma ir profesionalumas bei žinomų dainų skambesys garantuoja sėkmę.

„Tai nėra muzikinė programa, kurią atliekame dažnai, - dalinasi grupės „Pelenai“ siela Gintas Banys, - o ir pats dainų atrankos procesas buvo tikrai sudėtingas. Rinkomės tuos kūrinius, kurie yra gerai žinomi publikai, mylimi, bet tai ne vienintelis kriterijus. Įtraukėme ir dainas, kurios patinka mums patiems“. Pasak jo, muzikiniai sprendimai atitiks originalius dainų įrašus, kurių žmonės pripratę klausytis. Koncerte suskambės dainos „I do it for you“, „Hey Honey I'm Packing You In“, „Summer of '69“, „ 18 'til I die“ ir kitos.

Scenoje pasirodysiantys Česlovas Gabalis (vokalas), Gintas Banys (bosinė gitara), Audrius Piragis (gitara), Saulius Didžiulis (klavišiniai), Vaidotas Taurinskas (mušamieji), Žaneta Taurinskienė (pritariamasis vokalas) kvies roko gerbėjus pasileisti plaukus ir pašėlioti iš širdies.

Į paskutinį dešimtojo sezono koncertą kviečia „Geros muzikos ekspertai” ir svetingumo kompleksas „Monte Pacis”.
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook