Šiandien

Renginys įvykoKastytis Kerbedis

  • Vilnius2022-12-08
  • Klaipėda2022-12-17
  • Kaunas2022-12-28
  • Data:2022 Gruodžio 8d., 20:00 (Renginys įvyko)
  • Vieta:Compensa koncertų salė,
  • Data:2022 Gruodžio 17d., 19:00 (Renginys įvyko)
  • Vieta:ŠVYTURIO ARENA
  • Data:2022 Gruodžio 28d., 20:00 (Renginys įvyko)
  • Vieta:ŽALGIRIO arena

Aprašymas

Vienas populiariausių Lietuvos atlikėjų Kastytis Kerbedis ryžtasi dar vienam gyvenimo nuotykiui ir kviečia į jį pasinerti ir savo klausytojus. Dainininkas metų pabaigoje surengs įspūdingiausią turą savo karjeroje! Gruodį į koncertinio turo „Taip!“ pasirodymus garsiausias muzikinės scenos senelis kviečia didžiųjų miestų gyventojus ir svečius. Pirmasis koncertas numatytas 2022 m. gruodžio 8 d. „Compensa“ koncertų salėje. Gruodžio 17 d. atlikėjas surengs įspūdingą šou Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, o gruodžio 28 d. lankysis „Žalgirio“ arenoje Kaune.

„Taip“ taps trečiuoju K. Kerbedžio turu per arenas ir jis žada būti išties stulbinantis. Be to, jis įvyks po dvejų metų priverstinės pertraukos, tad dainininkas be galo pasiilgo savo klausytojų ir parengė daug staigmenų ir naujų dainų.
Pats atlikėjas, šiuo metu intensyviai dirbantis prie naujų dainų, ruošia ypatingą kelių dalių programą. Ji apims ir senąją jo kūrybą, neatsiejamą nuo tokių dainų kaip „Dėl Tavęs galiu“, „Pienių vynas“, „Sakale, lėk“ ar „Nakty“, ir naujausius hitus, įskaitant Ukrainai skirtą „Ar daug prašau“ ir paslaptingą bei romantišką dainą „Pilnatis“.
Ne mažiau svarbus K. Kerbedžiui ir vaizdas. Jis puikiai žino, ką jo koncertuose turi matyti žiūrovai, todėl daug dėmesio skiria vizualiems sprendimams, šviesoms ir, žinoma, kostiumams. Nepriekaištingu stiliumi scenoje ir gyvenime pasižymintis atlikėjas jau numatęs, kaip atrodys turo koncertuose ir kiek kostiumų per juos pakeis. Ir jie visi gulės tobulai!
Apgalvodamas kiekvieną savo pasirodymą iki menkiausių detalių, atlikėjas aukštus reikalavimus kelia ir sau, ir kartu su juo dirbantiems profesionalams. Todėl visi jo koncertai neatsiejami nuo kokybiško atlikimo, techninių sprendimų ir nenumaldomos energijos, kuria spinduliuoja pats senelis.
Įspūdingojo K. Kerbedžio turo „Taip“ koncertai įvyks: 2022 m. gruodžio 8 d. „Compensa“ koncertų salėje, gruodžio 17 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje ir gruodžio 28 d. „Žalgirio“ arenoje Kaune.
Visi iki šiol įsigyti bilietai į K. Kerbedžio koncertinį turą „Taip“ Kaune ir Klaipėdoje galios, jų keisti nereikės.
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook