Šiandien

Renginys įvykoLIETUVIŠKŲ ŠLAGERIŲ FIESTA - KALĖDOS

Aprašymas

PIRMI BILIETAI VASAROS METU PIGESNI.
Gruodžio 27 d. Klaipėdos Švyturio areną užvaldys geriausi lietuviški šlageriai. populiariausi laiko patikrinti hitai ir juos atliekantys visiems gerai pažįstami atlikėjai garantuoja linksmą ir nepamirštamą vakarą. Bilietas į Lietuviškų šlagerių fiestą – geriausia šventinė dovana tau, tavo artimiesiems, draugams ar kolegoms.

Pirmieji skelbiami atlikėjai. Atlikėju sąrašas bus nuolat pildomas.
Ovidijus Vyšniauskas – atlikėjas, kurio pristatinėti nereikia, o daugelio jo dainų žodžiai yra žinomi kiekvienam lietuviui. Publika kartu su Ovidijumi galės traukti tokius super hitus kaip „Mažyte mano“, “„šdalinau“ ir kt.
Grupė EL FUEGO  –  trys jauni operos solistai, nepaliekantys abejingų savo balsais ir dainomis. Jų atliekami pop klasikos hitai yra neatsiejama didžiųjų metų švenčių muzikinės auros dalis.
LEDI AIS  –  „Jis“, „Aš laukiu tavo laiško“ – dainos, kurias pamena kiekvienas. Po daugybės metų tylos atlikėja Ledi Ais sugrįžo į lietuviškos muzikos pasaulį. Jos nauja dainą „Tu pamiršai“, sulaukė didžiulės sėkmės. Fiestos žiūrovus ši atlikėja nuskraidins į nostalgiškus prisiminimus apie pirmąjį pasimatymą ar pirmąjį vestuvių šokį.
Šventinį renginį lydės įspūdingi šokėjų pasirodymai, specialieji efektai, bei specialūs naujomis technologijos pripildyti pasirodymai. „Tikimės, kad šis koncertas sudomins klaipėdiečius, miesto svečius bei šventiniam laikotarpiui iš svetur grįžusius mūsų tautiečius. Mūsų tikslas, kad žiūrovai išsineštu pačias geriausias emocijas, o renginys taptų kas metine tradicija“ - teigia koncerto organizatoriai.
Susitinkam visi gruodžio 27 d. Klaipėdos Švyturio arenoje, koncerte „Lietuviškų šlagerių fiesta - Kalėdos“.

____________
Renginys bus filmuojamas ir fotografuojamas, gali būti kad medžiaga bus naudojama socialiniuose tinkluose ar žiniasklaidoje.
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook