Šiandien

Renginys įvykoVakaras su Indre Stonkuviene | PALANGA

  • Data:2022 Rugpjūčio 16d., 20:00
  • Vieta:OLDMAN parkas, Palanga
  • Bilietai:Pirkti bilietus

Aprašymas

Indrė Stonkuvienė kviečia į specialų vasaros vakarą, skirtą TIK MOTERIMS. Netrūks juoko, istorijų iš gyvenimo be tabu, įkvepiančių pasakojimų, šokių ir dainų. Vakaras skirtas Tau ir Tavo mylimiausioms.
Programa „Šokiai kam per trisdešimt (širdyje)“ skirta visoms moterims, mamoms, draugėms, kurios puikiai supranta, ką reiškia laužyti standartus. Indrė sako: „Savęs varžyti negalima, o visuomenės stereotipus paminti tiesiog būtina. Toks moteriškas susibūrimas ir geros energijos mainai privalomi kiek įmanoma dažniau. Iš patirties sakome, kad po tokių pasibuvimų, moterys grįžta pasikrovusios geros nuotaikos su kaupu, tad kitiems kartams vyrai patys perka bilietus savo mylimosioms“.
P.S. Yra posakis lenk medį, kol jaunas, o Indrė sako - kelk koją, kol keliasi, jeigu nesikelia, tam yra draugės, kad padėtų. Vakaro staigmena - specialiaus muzikinio svečio pasirodymas!
Bilietai brangs!
Sėdimų vietų skaičius ribotas, prašome ateiti anksčiau ir vietą užsiimti, arba galite pasirūpinti savimi, atsinešdami turistinę kėdutę, pledą ar panašiai. Tilpsime visi! Rezervacijų nepriimame!
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook