Šiandien

Renginys įvykoBALTTECHNIKA 2022

Aprašymas

Tarptautinė specializuota technologijų, inovacijų ir inžinerinių sprendimų paroda BALTTECHNIKA 2022 yra vienintelis ir svarbiausias inžinerinės pramonės metų renginys Lietuvoje. Misija – pristatyti šalies inžinerijos ir technologijų pramonės įmones, jų pasiekimus ir potencialą specialistams ir plačiajai visuomenei, paskatinti užmegzti bendradarbiavimo ryšius tarp verslo ir mokslo institucijų, tradicinės pramonės, inovatorių, startuolių. 
Akcentas – inžinerijos ir technologijų industrija, apimanti pažangios gamybos sprendimus, gaminius ir inovacijas. Dėmesys bus teikiamas transporto, mobilumo, atsinaujinančių išteklių, tvarumo temoms, išmaniosios gamybos sprendimams, tokiems kaip robotizacija, skaitmeninimas, dirbtinis intelektas ir kt.
Parodos pagrindinis tikslas – prisidėti prie inžinerinės pramonės ir technologijų sektoriaus tvaraus augimo Lietuvoje!
Renginiai:
  • „Making Industry 4.0 Real“ konferencija, kurioje pristatoma pramonės atstovų geroji patirtis ir praktiniai verslo pavyzdžiai, žengiant transformacijų keliu. Organizatoriai: LINPRA kartu su Asociacija INFOBALT ir Vokietijos ir Baltijos šalių prekybos rūmais AHK. Plačiau industry40.lt.
  • RestartSMEs: Hakathon & MatchMaking. Pramonės įmonių atstovų susitikimas su inovacijų kūrėjais, startuoliais ir tech-savvy organizacijomis.
  • B2B verslo kontaktų renginys Lietuvos ir užsienio pramonės atstovams – REGISTRACIJA.
(NAUJIENA) Inovacijų sala –  tai speciali parodos dalis, pristatanti inovatyvius gaminius bei sprendimus, kurie būtų įdomūs tiek  profesionalams, tiek  plačiajai visuomenei. Šioje ekspozicijoje dalyviai pristatys, o lankytojai – pamatys, išbandys ir pačiupinės Lietuvoje gimusias inovacijas ir technologijas.
Kviečiame teikti paraiškas ir parodyti pasauliui savo sukurtą inovaciją –   ČIA!
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook