Šiandien

Renginys įvykoO Užburtas ratas O

  • Data:2022 Rugsėjo 28d., 14:00
  • Vieta:Antakalnio g. 24a, Vilnius
  • Bilietai:Pirkti bilietus

Aprašymas

???????????????????????????????? ???????????????????????? ????????????????̨, ???????????? ????????????????????????????̇???? ???????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????, ???????????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? ????????????̌????????????????̄???? ????????̄????????????, ????????????????????̇???????? ????̌????????????????????̌????????̨ ????????????????????????̨ ????????????????????????????????... ???????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? ????̌????????????????, ???????????????????????? ???????????????????????????????????? ????????̌ ????????????????????̌????????̨.
~~~
???????????????? ???????????????????????? ????????????????̌???????????????????????????????? ???????????????????????????? ????????????????????????, ????????????????????̇???? ????????????????????̇???????? ???????? ???????????????????????????????? ????????????????????̄????????????̌???????????? ????????????????????̌???????????????????????????????? ????????????????????????... ???????????? ???????????????????????????????????? ????????????̇???????????????? ???????????????????????????? ????????????̌????̨ ????̌????????????????̨ ????????̌ ????̌???????????????????????? ????????????????̌????????????????, ???????????????????????? ???????????????????????????????????? ????????̌ ????????????????????̌????????̨...

Į tas pačias kasdienybės žabangas įkliūva bet kuriame pasaulio krašte gyvenantis žmogus. Tiek siauruose Indijos skersgatviuose vaikus ganančios, tiek gausybe elektrinių buities pagalbininkų aptekusios moterys. Šį užburtą ratą juntame kiekvienas. Ratą, į kurį įsisukame sulig gimtimi, o jo galo patys ir nepajuntame. O gal jo ir nėra?

Multidisciplininio meno atstovės ????????????̌???????????? ????????????????????????????????????̇???? kūriniai ir butas Antakalnyje kviečia jus pažvelgti į mūsų gyvenimus persmelkiantį užburtą ratą kaip į žaismui pasiduodantį meno kūrinį, kuriame indiškos buities elementai susilies su sodria praeitimi alsuojančio namo sienomis. Čia susipins skirtingų laikmečių ir kultūrų buitis, leidžianti pajusti kasdienio užburto rato universalumą bei savotišką žavesį. Čia susitiksite su atmosfera, retai besutinkama karštligiškai renovuojamuose namuose, su jausmu, kurį galima užčiuopti tik gausybę užburtų ratų mačiusiuose mūruose.
Kviečiame pajusti indiškos kasdienybės dvelksmą ir dalelę jo išsinešti su savimi!
Šis reiškinys duris atvers rugsėjo 17d. 17val., o veiks iki spalio 7d.
Darbo laikas savaitės dienomis:
I, II - ilsimės
III, IV, V - 14-19 val.
VI, VII - 12-19 val.

Organizatorius: Azijos menų centras
Remėjai: Vilniaus miesto Savivaldybė
Šis renginys yra jubiliejinės ,,Vilnius 700'' programos dalis
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook