Šiandien

Renginys įvykoAteities medžiotojai | Spektaklis vaikams ir visai šeimai

Aprašymas

Ar pastebėjai, kad jau gyvename ateityje, kurią matei tik filmuose, klipuose ir kompiuteriniuose žaidimuose? Negana to, jau kuris laikas skraido dronai, kalba lempos, net veikia robotai, kurie gali tau padėti namuose. O kas bus dar vėliau?
,,Ateities medžiotojai“ – tai istorija, kuri vyksta labai tolimoje ateityje. Pikti ir griežti robotai, valdomi Tam Tikrų Asmenų, nori užvaldyti pasaulį. Niekas nežino, kiek miestų žemėje liko, bet Moto didmiestį, jie jau valdo 100%. Tam Tikri Asmenys, ištrina žmonių atmintį, kad būtų lengviau juos kontroliuoti. Aišku, kad ne visos mašinos ir robotai yra mūsų priešai, bet Timas ir Lori, taip neteko savo tėvų. Nors jie ne viską prisimena, padedant revoliucionieriui Gervudui ir vienintelei išlikusiai žmonių operacinei sistemai Zaliui, jie planuoja visa tai sustabdyti. Kad pasipriešintų piktavaliams ir susigrąžintų savo šeimą, jie išsiruošia į misiją: PABĖGIMAS.
Tai spektaklis visai šeimai, kurio metu ne tik pasinersite į ateities pasaulį, bet kartu su herojais šoksite, repuosite su kalbančia lempa ir bandysite suvaldyti droną. Tik ar ši misija pavyks?
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook