Šiandien

Renginys įvykoIN MEMORIAM VIDMANTAS BARTULIS | KAUNAS

Aprašymas


Kompozitoriaus Vidmanto Bartulio atminimui gruodžio 15 d. Kauno filharmonijoje skambės koncertas „In memoriam Vidmantas Bartulis“. Šiame koncerte be V. Bartulio koncerto, taip pat išgirsite klasicistinės Vienos mokyklos grando – Ludwigo van Beethoveno ir romantiškojo kūrėjo bei smuiko virtuozo Vilhelmo Čepinskio kūrinius.
 
Didžiųjų kūrėjų koncertinio žanro opusus kartu su Šiaulių kameriniu orkestru „Camerata Solaris“ ir Klaipėdos kamerinio orkestro artistais atliks trys solistai: klaipėdiečių kolektyvo meno vadovas Mindaugas Bačkus (violončelė), šiauliečių orkestro lyderis Vilhelmas Čepinskis (smuikas) ir pianistas Motiejus Bazaras.
 
Intriguoja tai, kad L. van Beethoveno Koncertas smuikui, violončelei ir fortepijonui bus atliekamas ne su simfoniniu orkestru, bet skambės jo versija su styginių orkestru, kurią sukūrė V. Čepinskis.
 
Koncertas „In memoriam Vidmantas Bartulis“ pasižymės intelekto ir emocijų darna, suteiksianti klausytojams progą patirti gilių ir vertingų įspūdžių. Renginio vieta – Kauno filharmonija, E. Ožeškienės g. 12. Bilietus galima įsigyti tik Kauno filharmonijos kasoje. Kaina: 10, 15 Eur.
——————————————-
Mieli lankytojai,
dalyvaudami renginiuose, neprieštaraujate, kad jie gali būti filmuojami ar fotografuojami, o jų nuotraukos viešinamos koncertų salės „Saulė“ internetinėje svetainėje, žiniasklaidoje ar socialiniuose tinkluose.
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook