Šiandien

Renginys įvykoŽiemos sveikatingumo savaitgaliai Anykščiuose

  • Anykščiai2023-01-13
  • Anykščiai2023-01-20
  • Anykščiai2023-02-10
  • Anykščiai2023-02-16
  • Anykščiai2023-03-03
  • Data:2023 Sausio 13d., 18:00 (Renginys įvyko)
  • Vieta:
  • Data:2023 Sausio 20d., 18:00 (Renginys įvyko)
  • Vieta:
  • Data:2023 Vasario 10d., 18:00 (Renginys įvyko)
  • Vieta:
  • Data:2023 Vasario 16d., 18:00 (Renginys įvyko)
  • Vieta:
  • Data:2023 Kovo 3d., 18:00 (Renginys įvyko)
  • Vieta:

Aprašymas

Nuo 2023 m. sausio mėnesio kviečiame į žiemos sveikatingumo savaitgalius Anykščiuose!

Skirta vyresnio amžiaus žmonėms ir visiems, norintiems pagerinti savo fizinę ir emocinę sveikatą, turintiems tokių sutrikimų ir būklių, kaip nerimas, ilgalaikis stresas, nuovargis, nemiga, panikos priepuoliai, lengvesnė depresija, migreniniai galvos skausmai ir pan.

Sveikatinimo savaitgaliai (nuo penktadienio 18.00 val. iki sekmadienio 16 val.):
EKO paketas - fizinio ir emocinio sveikatinimo programa: 4 užsiėmimai, pagalba susirandant nakvynę, palydėjimas pietauti, vakarieniauti - 80 eur/asm.
TURBO paketas - fizinio ir emocinio sveikatinimo programa: 5 užsiėmimai, palydėjimas pietauti ir vakarieniauti, 2 nakvynės SPA Vilnius Anykščiai, pusryčiai, vandens ir pirčių pramogos - 298 eur/asm.

Savaitgalio programa
Penktadienį - dalyvių pasitikimas, susipažinimas ir 1 užsiėmimas: laisvasis (ekstatinis) šokis.
Šeštadienį - 2 užsiėmimai: terapija miške, meditacija ir žaidimas metaforinėmis asociatyvinėmis kortomis - šis psichologinis žaidimas skirtas santykių, gyvenimo užduočių, situacijų sprendimui, savianalizei.
Sekmadienį - 1 arba 2 užsiėmimai: judesio mankšta (tik įsigijusiems TURBO paketą) ir pažintinis šokio-judesio terapijos užsiėmimas.

Užsiėmimus ves ir visur Jus palydės šokio-judesio terapijos praktikė Indrė Šiliauskaitė, jungtinės VU Medicinos fakulteto ir LMTA menų terapijų programos studentė, sveikatos edukatorė, dirbanti su emocinės ir fizinės sveikatos projektais nuo 2016 metų.

Apie užsiėmimus.
Laisvasis (ekstatinis) šokis – kūno ir sielos laisvės manifestacija pačiu gražiausiu įmanomu būdu! Pradžioje sukuriama saugi erdvė, tada atliekamas judesio apšilimas, palaipsniui pereinantis į laisvą šokį. Per dėmesingą įsisąmoninimą, per kūno pajautimą, meditaciją garse ir judesyje, per įsiklausymą vidumi į savo kūno emocinės, jausminės prigimties poreikius, atsiveriame išsveikimui ir užspaustų emocijų, nemalonių įvykių sukurtų blokų įvairiose kūno vietose išveikimui. Pabaigoje - atvira refleksija saugiame rate. Trukmė 2,5 val.

Supažindinimas su šokio-judesio terapija (ŠJT) – tai praktinis terapinis užsiėmimas, kurio metu patyrinėsite save giluminiu būdu, pasitelkiant šokio-judesio terapijos metodus. ŠJT - tai NĖRA šokis su choreografijos elementais, tai TERAPINIS JUDESIO NAUDOJIMAS siekiant vystyti emocinę, kognityvinę, fizinę, dvasinę ir socialinę asmens integraciją, bendrai pagerinti savijautą, gyvenimo kokybę. Esminiai ŠJT komponentai yra šokis kaip kūno judesys, kūrybinė išraiška ir tarpasmeninis santykis. Trukmė 1,5-2 val.

Terapija miške - užsiėmime derinamas fizinę sveikatą gerinantis žygiavimas su įvairiomis terapinėmis užduotimis, tokiomis kaip kūno ir aplinkos įsisąmoninimas, pojūčių miške terapija, fototerapija, emocijų išveikimas ir kt. Trukmė apie 3 val.

Judesio mankšta - intuityvus kūno lavinimo užsiėmimas, kurio tikslas - gerai išsirąžyti, pratempti kūno audinius, pakelti tonusą, pastiprinti problematiškiausias raumenų grupes, pagerinti širdies darbą, kvėpavimą ir emocijas per smagų laisvąjį šokį. Trukmė 1,5 val.

Sveikatinimo savaitgaliai vyks:
SAUSIO 13-15 d. (EKO)
SAUSIO 20-22 d. (EKO)
VASARIO 10-12 d. (EKO, TURBO)
VASARIO 16-19 d. (EKO, TURBO - prailginta programa, kitas įkainis - bus pranešta vėliau)
KOVO 3-5 d. (EKO, TURBO)
Dalyvio registracija: https://www.atlantuslenis.lt/registracija-i-ziemos-sveikatingumo-savaitgali-anyksciuose/
Platesnė informacija ir klausimai telefonu: 868653405 
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook