Šiandien

Renginys įvykoSituacijų komedija „Kažkas čia ne taip“

  • Vilnius2022-12-28
  • Šiauliai2023-01-22
  • Panevėžys2023-01-26
  • Kaunas2023-01-27
  • Kaunas2023-01-27
  • Vilnius2023-01-28

Aprašymas

Pasaulinę šlovę pelnęs, vienas unikaliausių spektaklių jau „Domino“ teatre! Garantuotai patiks visiems, mėgstantiems ironiją, sarkazmą ir kokybišką britišką humorą.
„Šedevras!”
„The Times“
„Pati juokingiausia kada nors sukurta Brodvėjaus komedija“
„The Huffington Post“
„Aukso medalis komedijos žanre“
„Variety“
Sveiki atvykę į ambicingą pjesės „Žmogžudystė Haveršamo dvare“ pastatymą! Taip, jūs supratote teisingai: atvykote į spektaklį, kurio metu bus kuriamas… spektaklis. Labai nuoširdi, bet nevisai vykusi Kornlio universiteto dramos draugijos aktorių komanda turi užduotį pristatyti žiūrovams detektyvinę istoriją, tačiau nuo pat pirmos akimirkos juos ištinka visa lavina nesėkmių: neatsidaro durys, griūna dekoracijos, lūžta baldai, ne laiku užgęsta šviesos, iš galvos išgaruoja išmoktas tekstas, o dar kažkas ir sąmonės netenka… Ar visiškos sumaišties sukūryje spektaklio herojai sugebės atskleisti mistiškos žmogžudystės paslaptį bei viską sugrąžinti į savas vietas?
Fenomenali komedija „Kažkas čia ne taip“ vadinama vienu populiariausių Brodvėjaus spektaklių. Tai ilgiausiai rodoma komedija West End‘o istorijoje. Be gausybės įvairių laimėjimų, 2015 m. šis spektaklis prestižiniuose Laurence Olivier apdovanojimuose pripažintas geriausia nauja komedija.
Pastatymas, kuriame gausu siužeto vingių, specialiųjų efektų, unikalių techninių sprendimų sužavės net ir patį išrankiausią komedijų gerbėją. Galime lažintis, kad nuo pirmos iki paskutinės šio spektaklio akimirkos kvatosite susiėmę už pilvų!
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook