Šiandien

Renginys įvykoDžordana Butkutė

Aprašymas

Dainininkė Džordana Butkutė ruošia koncertų seriją, kuri išjudins iš žiemos sąstingio visą Lietuvą. Kovo 16-ąją Radviliškyje prasidės ir iki balandžio 21 d. tęsis jos turas per mažesnius šalies miestus. Pastarąjį sykį tokį koncertinį ratą dainininkė apsuko dar prieš pandemiją. Per tą laiką pasaulis stipriai pasikeitė, bet yra dalykų, kurie išlieka tvirti ir nekintantys, tai – stiprus Džordanos ryšys su klausytojais, nuoširdus ir atviras bendravimas, o kartu – apsikeitimas pačia geriausia energija.
Džordanos koncertinis turas į kultūros centrus atneš pavasarį. „Esu girdėjusi, kad kai kurie gerbėjai mano koncertų laukia labiau nei šv. Kalėdų, – juokiasi Dž. Butkutė. – Tai galiu pasakyti, kad mūsų pavasario susitikimų verta laukti taip pat, kaip šv. Velykų – to tikro, šilto atgimimo, kurio visiems mums labai reikia. Būtinai susitikime!“
Džordanos koncertuose skambės dešimtmečiais populiarios dainos – tokios, kaip „Dėl tavęs“, „Sudužusios viltys“, „Tavęs ieškojo mama“, „Vienas namuose“, „Tavo pasaulis“, „Nemylėjau tavęs“. Taip pat dainininkė atliks visų mėgiamus kūrinius iš šių dienų repertuaro: „Išduodu tave“, „Nebijok, aš su tavim“ ir daugelį kitų visiems puikiai žinomų hitų.
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook