Šiandien

Renginys įvykoSkirtingos Spalvos apie savižudybių prevenciją

Aprašymas


Apie bendrystę, pagalbą, supratimą, gyvenimą su diagnoze ir socialinės atskirties mažinimą – apie tai socialinė iniciatyva „Skirtingos Spalvos“ kalba nuolatos.

Ši dešimtoji jubiliejinė herojaus istorija – ne išimtis. Svarbi pokalbio tema apie savižudybių prevenciją ir psichikos sveikatą, kilnus susitikimo tikslas ir daugeliui artimi išgyvenimai atskleis gyvenimo spalvas ir sieks motyvuoti. Meilės ir nusivylimų istorijomis, gražiausiomis ir jautriausiomis akimirkomis ir emocinės sveikatos stiprinimu su visais dalinsis Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Gegužės 28 d. nuo 14.00 val., Lietuvos Nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje:

Nuo 14.00 val. prasidės nevyriausybinių organizacijų sveikatingumo mugės šurmulys!

Nuo 14.30 val. pokalbis: „Nerimas – signalas ar vaizduotė?“ – Vilniaus miesto psichikos sveikatos centro Savižudybių prevencijos skyriaus vedėja, psichologė Vaiva Klimaitė.

Nuo 15.00 val. pokalbis: „Perdegimas: kiek kainuoja noras turėti viską?“ – Psichiatras prof. Eugenijus Laurinaitis.

Nuo 16.00 val. pranešimas: „Tu esi ne vienas“ – SAM Psichikos sveikatos skyriaus patarėja Laura Masiulienė ir Higienos instituto Psichikos sveikatos centro Savižudybių prevencijos skyriaus vadovė Gustė Kalanavičiūtė.

Nuo 16.30 val. asmeninis pasakojimas: „Mano istorija. Tamsoje visuomet spindi šviesa“ – psichikos sveikatos ambasadorė, psichoterapeutė Inga Juodkūnė ir psichikos sveikatos ambasadorių koordinatorė, lektorė Viktorija Andreikėnaitė.

Nuo 17.30 val. pokalbis su 10-ąją Skirtingos Spalvos heroje Juste Arlauskaite.

Nuo 18.30 val. renginio koncertas.

Gegužės 28 d. pasipuoškime žaliai mėlynos ir violetinės spalvos drabužiais ir taip skleiskime savižudybių prevencijos žinutę.


Renginys nemokamas.
Renginio metu bus filmuojama ir fotografuojama.
Daugiau informacijos apie renginį: kartu@skirtingosspalvos.lt
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook