Šiandien

Renginys įvykoFIF ir Lietuvos futbolo legendos + LFF taurės finalas

  • Kaunas2023-09-30
  • Kaunas2023-10-01
  • Data:2023 Rugsėjo 30d., 17:30 (Renginys įvyko)
  • Vieta:Dariaus ir Girėno stadionas, Perkūno al. 5, Kaunas, Lietuva,
  • Data:2023 Spalio 1d., 17:30 (Renginys įvyko)
  • Vieta:Dariaus ir Girėno stadionas, Perkūno al. 5, Kaunas, Lietuva,

Aprašymas

Spalio 1 dieną, sekmadienį, Kauno Dariaus ir Girėno stadione įvyks šio sezono LFF taurės turnyro finalas, o dieną prieš tai, rugsėjo 30-ąją, LFF kartu su Kauno miesto savivaldybe bei FIFA dovanoja dar vieną įspūdingą reginį Dariaus ir Girėno stadione – pasaulio legendų rungtynes su legendiniais Lietuvos futbolininkais.
Jau dabar yra patvirtintos kai kurios pavardės, kurias Lietuvos futbolo sirgaliai paskutinį rugsėjo savaitgalį galės išvysti Kaune.
Tarp jų – ne vienas pasaulio, Europos čempionas, taip pat ir Čempionų lygos nugalėtojai – tai yra tokios pasaulinio lygio žvaigždės, kaip Javieras Mascherano, Marco Materazzi, Davidas Trezeguet, Dida, Youri Djorkaeffas, Emmanuelis Petit, Roque Junioras, Ricardo Quaresma, Michelis Salgado ir Nuno Gomesas.
„Šis sąrašas dar tikrai nėra galutinis – nuolat bendraujame su FIFA dėl kitų futbolininkų, kurie taip pat atvyks į Lietuvą ir galės mūsų žiūrovams, kartu su legendiniais mūsų futbolininkais, padovanoti puikią šventę ir emocijas.“, – teigė LFF prezidentas E. Stankevičius.
Vienas bilietas galioja ir į Legendų rungtynes, ir į LFF taurės finalą.
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook