Šiandien

Renginys įvykoSpektaklis „KREICERIO SONATA“ (rež. V. Masalskis)| KJT

Aprašymas

Inscenizacija pagal Levo Tolstojaus apysaką „Kreicerio sonata“

Vieni Levo Tolstojaus apysaką „Kreicerio sonata“ laiko geriausiu jo kūriniu, kiti priešingai, prieštarauja jo ten išsakytoms mintims. Skandalingame kūrinyje susipina aistringa meilė, pavydas bei visuomenės kritika.

Savo žmoną nužudžiusio vyro išpažintį pasakoja rusų literatūros klasikas, rašytojas Levas Tolstojus apysakoje „Kreicerio sonata“. Balansuodamas tarp feminizmo ir neapykantos moterims, rašytojas paliečia ne vieną aktualią temą:  šeimos santykiai, lyčių lygybė, meilė, aistra ir smurtas. Publikuota apysaka dėl išdėstomų minčių apie santuoką ir šeimos vertybes sukėlė tarptautinį skandalą – buvo uždrausta tiek Rusijoje, tiek JAV.

„Kreicerio sonata“, žvelgianti į žmonių tarpusavio santykius, meilę, seksą, pavydą, paranoją, atgimsta Klaipėdos jaunimo teatro scenoje. Istorija vaizduoja konfliktą tarp seksualinio potraukio ir moralinių suvaržymų, iškelia klausimus, kurie dažnai nutylimi, į kuriuos nenorima ar negalima atsakyti.

???????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????/????????????̌????????????????????????????????: ???????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????
????????????????????????????????: ???????????????????????????? ????????????????????????????̌????????????, ???????????????????? ????????????????????????????????????????̌????????̄????????̇
????????????????????????????????????????̇: ???????????????????????? ????????????????̌????????
???????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????? – ????̌????????????????????̨ ???????????????????????????????????????????? ???????????????????????? ????????????????̌????????

Trukmė: 1 val. 20 min.
Amžiaus cenzas: N-18
Vėluojantys asmenys į spektaklį nebus įleidžiami!

https://kjt.lt/lt/kreicerio-sonata-2021/
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook